- 4 Kasım 2011
- 779
- 267
- Konu Sahibi Terazikadini16
- #1.581
aniiii asker yareni.
Hoşgeldiiin canım.
:)) hoşbuldum... Çok yalnız kalmıştım ama sayenizde daha iyiyim. Neler yaparsınız nerelerde yaşarsınız tanışalımmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aniiii asker yareni.
Hoşgeldiiin canım.
:)) hoşbuldum... Çok yalnız kalmıştım ama sayenizde daha iyiyim. Neler yaparsınız nerelerde yaşarsınız tanışalımmı
Bence sen faldan anlıyorsun ( bu arada hayatımda hiç fal baktırmadım )
merhaba kızlarr bende geldim
Tanışalım bal' bende asker yareniyim
Dur bak sana şafağımı söyliim de bi serinle
$:234
Hoşgeldin şaşaaa
Nbysun kuzu?
yok kız ben ne anlıyacam ben baktırdım en son 3 yıl önce daha da baktırmadım öyle ciddi ciddi gidipte kadının dedikleri çıktı ve korktum tövbe . şimdi eğlencesini öel bakıyoruz kendin aaramızda ama daha gidip baktırmam :)
Tanışalım bal' bende asker yareniyim
Dur bak sana şafağımı söyliim de bi serinle
$:234
Eğlencesine bile bakmıyoruz biz. Ama falcı ne der dye merak etmiyor değilim
Kahve demişken benim kahvem bulaşık suyu gidi oluyo kızlar
Mutfaktan salona gelene kadar köpük diye bişey kalmıyo bi türlü tutturamadım ayarı , nasıl etsem fikir verin
sağolasın nurgülm. bekliyoruz bakalım.anemm sevdiğin asker de mi hayırlı tezkereler canım benim
Bu ara kk ne girmeyi unutuyorum , galiba bunadım ben ya
Sen nassın napiyosunn
ee tanıt bakalım kendini hele bir
26 yaşındayım istanbulluyum aslında ama ankaraya gelin gittim bir buçuk senelik evliyim eşim şu an istanbulda asker :) Raportörüm ama eşim askere gelince işimi bıraktım şimdilerde sadece onu bekliyorum
Koyuyorum canım hemde efendi kahve koyuyorumvalla canım ben orta bi kahve için dolu dolu 1 tatlı kaşığı kahve yarım tatlı kaşığı şeker koyuyorum yani kahveyi fazla koy biraz :) herald ondandır :)
sağolasın nurgülm. bekliyoruz bakalım.
annen cok mu calştırıyor seni
iyi bnde,her zamnki gbiyim krşim, kk ya devam
ya bi uğraş olamdan beklemek daha zordur heralde. hayırlı teskereler bak az kalmış. hemde istanbuldaymış.
Koyuyorum canım hemde efendi kahve koyuyorum
Ama yok olmuyo , karıştırıyor musun kaynayana kadar yoksa karıştırmıyor musun :))
Yok kız ağzımı ayırıyorum orda burda
çanakkale de,senin askerin nerde?Allah sabrını versin nerde peki?
kahveyi braz fazla koy kuşum. (1 fincana 1,5 tatlı kaşığı falan.)Kahve demişken benim kahvem bulaşık suyu gidi oluyo kızlar
Mutfaktan salona gelene kadar köpük diye bişey kalmıyo bi türlü tutturamadım ayarı , nasıl etsem fikir verin
ya ben işte 3 yıl önce gitmiştim kadın fincana bile bakmadı yukarı baktı heralde 3 harflileri vardı nasıl tırstım dha da gitmedim bide dinliyo sessizce yukarı bakarak birilerini sonra bana direk isimler söledi şu şöyle olmuş bu böyle diye .. ben tabi şok oldum çıktım bidaha uğramadım :) boşu boşuna günaha girdim