- Konu Sahibi Terazikadini16
- #1.541
üni 1 ve nişannn
erken değil mi
3 yıl olacak yazın çıkmaya başlayalı bi adım atmaya karar verdik 2 yıllık okuyorum zaten okul bitince evlenicez inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üni 1 ve nişannn
erken değil mi
3 yıl olacak yazın çıkmaya başlayalı bi adım atmaya karar verdik 2 yıllık okuyorum zaten okul bitince evlenicez inş
Oy maasallah. İkiz buyutmek cok zor ama o kdr sevmli oluyolar kiii. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin canim.bilmem çok unutkanım ben hamilelik malum emine ben 24 yasında ikiz bebiş annesiyim sen ?
Hadi hayrli ugurlu olsun simdiden :)denizlide yaşıyorum üni 1 de okuyorum sevdiceğim var :) yaza nişan var inşallah.
bi gün geç çıkmakla bişe olmaz kanka arada olur öyle (ay sanki çalışma hayatını çok biliomuşum gibi)Postaneye gittim geldim kanka. Patronlar bura çıkamadım hala bi müddet buradayım
muhtemelen akşam izlersin.. ben de mısır patlatayım mı sana iyi gider filmin yanında kankeyta?ı ıııh arkadan ışık geliyo bizim salona akşam güneşi vuruyo da hiç zevk alamadm
kapattm bnde
duyuyorum yavrm da beğenmedm işte zorla mı çok saçma geldi bana.. kişisel zevk meselesiduy ayfo duyyy
hayret bişe ya.. bazılarının burnu neden kaf dağında anlamam... ne var yani "gari" de der, "more" de der, "bacım" da der vs vs.. bu biraz doğup büyüdüğün yerle ve oradan aldığın kültürle alakalı bi durum... boşver tatlm bizim kapımız sana her zaman açık, olmaz bizde öyle şeyler :)bi kızcaz vardı biraz böle garip biri ama sen sakrak bişey her lafa gari diyodu böle --- gari kızlar garide garı garıııı -- gbi
biri geldi kızı bozdu böyle ne o öle yazmalar ınsanı sıkıosun yoruosun felan kızda bebek beklio ıste gecikmiş sıkıntıda kafa dagıtıo kız ben cbi daha buraya girmem kalbimi kırdınız böle dalga gecer gibi demeseydiniz dedi öfklendim bende bişeyler yazdım asalamanıza gerek yoktu cocuk gibisiniz dedim banada sen kim oluosun felan hesabı yaptılar cıktım bende adelet yok hiç ne var yani kızceler yazıolar moreler dyolar kımse bişey demiyor gariye takıldılar resmen birlik oldu eskiler kovaladılar kızı anlamadım gitti ne var sanki bunda ayh gene sinirlendim
hoşgeldn cnm :) öğrenciymişsin yakın zamanda da nişanlanıomuşsun hadi gözün aydın :)bendeee varımm kalıcı dostluklara
muhtemelen akşam izlersin.. ben de mısır patlatayım mı sana iyi gider filmin yanında kankeyta?
duyuyorum yavrm da beğenmedm işte zorla mı çok saçma geldi bana.. kişisel zevk meselesi
yap yavrm yap alış yavaştan bu işlere zevkimle dalga geçme döverim kuzey güney forever!bn şmdi patlatacağum survivor başlıcak
hee zevksiz seni
yap yavrm yap alış yavaştan bu işlere zevkimle dalga geçme döverim kuzey güney forever!
Bende survivor a bakacagdim lakin misafir geliyormus
Lady m kimler sms e cikiyormus ?
Bende survivor a bakacagdim lakin misafir geliyormus
Lady m kimler sms e cikiyormus ?
baktım şmdi mustafayla seda çkıyolarmış
Eneee. Seda gider o zmn
meraba yavru naberrr