- Konu Sahibi Terazikadini16
- #1.481
kızlar nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o değil de bugün neden kimse yok hadi dün pazar günüydü herkes gezmeye çıkmıştır falan diyorum ama bugün buranın bu kadar sessiz olması çok ilginç
iyiyim cnm teşekkr ederm sen nasılsın? :) bayadır uğramıodun topiğe :)kızlar nasılsınız
Hoşgördüm terazi kadınım. çok şükür iyiym,senden naber?hoşgeldin nazom naber
kızlar nasılsınız
millet çalışıyor biz geyikteyiz.
oyyyy bu söylediğin direkt depresyon sebebi bnm için kanka sahi sen çalışıodun sanki? aklımda öyle kalmış...millet çalışıyor biz geyikteyiz.
kızlar işteym, birileri gelince kapatıyorum :) gidince açıyorum kedintili muhabbetteyim bugün idare edn :)
iyilik benden de nolsun değişen bişe yok evt ya çok skıcıydı ama renklendi şu an 1 saat kalmış çıkmana hadi gözün aydın kankeytaHoşgördüm terazi kadınım. çok şükür iyiym,senden naber?
baktım buralar bomboş bi gözükeyim dedim
ahaha sorun değil sen sorun yaşama da biz dert etmeyiz sudecik :)kızlar işteym, birileri gelince kapatıyorum :) gidince açıyorum kedintili muhabbetteyim bugün idare edn :)
iyi ettin valla gelenler oluo ve çoğu da kalıcı oluo, öyle olması çok güzel :) bi slm verip sonradan kaybolan tiplere sinir oluorum :) topiğimin başlığına ters bi kereiyiyim bende saolun halinizi hatrınızı sorayım dedim baya gelen olmuş topiğe iyi olmuş
iyilik benden de nolsun değişen bişe yok evt ya çok skıcıydı ama renklendi şu an 1 saat kalmış çıkmana hadi gözün aydın kankeyta
ahaha sorun değil sen sorun yaşama da biz dert etmeyiz sudecik :)
iyi ettin valla gelenler oluo ve çoğu da kalıcı oluo, öyle olması çok güzel :) bi slm verip sonradan kaybolan tiplere sinir oluorum :) topiğimin başlığına ters bi kere
oooooo bebeğim sen nerelerdesin ya çok özlettin kendini :) iyiyiz valla her zaman ki çene yapıoruz sen npıosn bklm ?Selamlaaar napıyosnzzz:)
yok cnm estf. gel gel müsait olduğun her zmn bekleriz :) eee anlat bakalım ne yaparsın ne edersin günlerin nasıl geçer? :)hımmm bana sinir olma ama :) gelcem bundan sonra
oooooo bebeğim sen nerelerdesin ya çok özlettin kendini :) iyiyiz valla her zaman ki çene yapıoruz sen npıosn bklm ?
yok cnm estf. gel gel müsait olduğun her zmn bekleriz :) eee anlat bakalım ne yaparsın ne edersin günlerin nasıl geçer? :)
aa hiç haberim yoktu adanaya gideceğini söylemedin ben de diorum nerelerde bu kız :) ne çabuk açıklanmış ya şaka gibi bizim finaller bile nerdeyse bi ay sonra açıklanıodu ahahahVala kuzucum cumadan adanaya gtmstm dun dondum.. bende nette taklyrm vala ygs sonucları acklanms. en buyuk sakayı osym yaptı haha:)) daha gecen hafta snavdı ne cabuk acıklandı yaa
aa hiç haberim yoktu adanaya gideceğini söylemedin ben de diorum nerelerde bu kız :) ne çabuk açıklanmış ya şaka gibi bizim finaller bile nerdeyse bi ay sonra açıklanıodu ahahah
heee bunu öğrendiğim iyi oldu alla alla 1 ay sonra neden dolgu ağrısın ki :26: aşırı sıcak ya da soğuk bişe yiyip içtin mi kuzm?Haftasonları gdyrm ywrum 2 haftaya bı en azından .. he vala gecen yıl kpss sonucu acıklanana kadar ne cekmstk ya:S Dısıme dolgu yaptrmstm 1 ay olcak hafif bi ağrısı var ya nye acaba (
oooooo bebeğim sen nerelerdesin ya çok özlettin kendini :) iyiyiz valla her zaman ki çene yapıoruz sen npıosn bklm ?
yok cnm estf. gel gel müsait olduğun her zmn bekleriz :) eee anlat bakalım ne yaparsın ne edersin günlerin nasıl geçer? :)
heee bunu öğrendiğim iyi oldu alla alla 1 ay sonra neden dolgu ağrısın ki :26: aşırı sıcak ya da soğuk bişe yiyip içtin mi kuzm?
Haftasonları gdyrm ywrum 2 haftaya bı en azından .. he vala gecen yıl kpss sonucu acıklanana kadar ne cekmstk ya:S Dısıme dolgu yaptrmstm 1 ay olcak hafif bi ağrısı var ya nye acaba (