- Konu Sahibi Terazikadini16
- #1.461
slm cnm iyiyim sen nasılsın? :)
yok ona ben de izin vermem o kdr besle büyüt emek ver sonra yemek olsun
bende iyim tşkler kmsecikler yok bugün benmi kaçırdım yoksa :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm cnm iyiyim sen nasılsın? :)
yok ona ben de izin vermem o kdr besle büyüt emek ver sonra yemek olsun
sen beslemio musun hayvan falan? :)yani canım inşallah güzel yer bulursun
yok kaçırmadın tatlm bgn sakin buralar :) olsun biz bize de yeteriz dimi? :)bende iyim tşkler kmsecikler yok bugün benmi kaçırdım yoksa :)
sen beslemio musun hayvan falan? :)
yok kaçırmadın tatlm bgn sakin buralar :) olsun biz bize de yeteriz dimi? :)
sen beslemio musun hayvan falan? :)
yok kaçırmadın tatlm bgn sakin buralar :) olsun biz bize de yeteriz dimi? :)
sudenaz ;
iyiyim canım çok şükür evet denk gelmemiştik. düğüne az kalmış seninde .:123:
ah kıyamam ne kadar zor olmuştur şu civcivlerimi büyüteyim ben de köpek istiorum şu an tehlikeli eve köpek almamçok baktım kedi köpek sokakta bulup eve alıyordum falan işte.
2 sene önce eşimin köpeği vardı evlenirken vermek zorunda kaldık :2: ama çok özlüyorum onu
evt bi tane de muhabbet kuşum var :) kedi mi chinchilla mı yoksa?tabi ki cnm , civcivmi beslion sen :) bende evde kedi besliyorum minnoşum var çok tatlı :)
ah kıyamam ne kadar zor olmuştur şu civcivlerimi büyüteyim ben de köpek istiorum şu an tehlikeli eve köpek almam
evt bi tane de muhabbet kuşum var :) kedi mi chinchilla mı yoksa?
evet cnm gün sayıyoruz düğün için :)
ah kıyamam ne kadar zor olmuştur şu civcivlerimi büyüteyim ben de köpek istiorum şu an tehlikeli eve köpek almam
en sıkıcı ama bir o kadar da keyifli zamanlar aslında muhtemelen herkesten bunu duyuyorsundur tadını çıkart.
bitince kıymetini anlıyorsun tabi biraz geç oluyr
köpek tehlikesinden ziyade zor bir hayvan hele çalışan için bütün gün evde tek bunun adı eziyet oluyor
bide tabi benimle anlaşamıyordu bizim için zor oldu hayırlısı diyelim
o kadar karmaşık bi duurum ki bilemiyor insan nasıl davranacağmını :) bi bitsede herkes kurtulsa :)
ya bende kedimi götürmek istiyoruudm ama benimde nişanlım hiç sevmiyor ayrılmak zor olacak annem bakmaya devam edeccck ama
yavrucukları olursa bana da gönderir misin? :)yok cnm öyle cins değil ama çok güzel :)
çalışan olmadığım için sıkıntı olmuyor ne zaman iş bulacağm acabaköpek tehlikesinden ziyade zor bir hayvan hele çalışan için bütün gün evde tek bunun adı eziyet oluyor
bide tabi benimle anlaşamıyordu bizim için zor oldu hayırlısı diyelim
çalışan olmadığım için sıkıntı olmuyor ne zaman iş bulacağm acaba
bebiş büyüyene kdr ev hanımı olmak zorunda kalcm ama o zaman önce iş, sonra bebiş diorum ben... ama iş de yokEvdeysen hiç sıkıntı yok doğur kendi çocuğuna bak o zaman
bebiş büyüyene kdr ev hanımı olmak zorunda kalcm ama o zaman önce iş, sonra bebiş diorum ben... ama iş de yok
iş imkanı yok biyolog+biyoloji öğretmeniyim ben bu arada... bu sene kpss.ye gircem bu umut belki öğretmen olarak atanırımneden yok istediğin gibi mi yok iş imkanı mı yok
iş imkanı yok biyolog+biyoloji öğretmeniyim ben bu arada... bu sene kpss.ye gircem bu umut belki öğretmen olarak atanırım
o değil de bugün neden kimse yok hadi dün pazar günüydü herkes gezmeye çıkmıştır falan diyorum ama bugün buranın bu kadar sessiz olması çok ilginçhımmm evet zor bulunacak bir meslek inşallah kpss çözüm olur
hoşgeldin nazom naberSelamün aleyküm gençlik