- 11 Mart 2013
- 2.621
- 19
- Konu Sahibi Terazikadini16
Çok hoş olmuş beğendimm
Bu arada benim adım Leyla. K.maraşlıyım siz?
tesekkur edrm tatlım sevindim memnun oldum cnm antalyalıyım bnde ama sırnakta calısıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok hoş olmuş beğendimm
Bu arada benim adım Leyla. K.maraşlıyım siz?
görüşmek uzere canm bi dahakıne daha erken gelım bari bndeKızlar ben kaçıyorum kendinize iyi bakın, yarın görüşürüz inşAllaaah.
Allahaısmarladık.
kızlar benmde belim çok ağrıdı kaçıyorm uzancam biraz gelirim yine
görüşürz kuzum beklıyoruz yıne sen erken uyumuyosn nasıl olsa
tesekkur edrm tatlım sevindim memnun oldum cnm antalyalıyım bnde ama sırnakta calısıyorum
kızlar benmde belim çok ağrıdı kaçıyorm uzancam biraz gelirim yine
ne iş yapıyorsun canım Şırnakta?:26: Zor olmuyor mu doğu olması nişanlın için?
İnsaAllah kuzum Allah'ım ayirmasin.. ne ogretmenisiniz bu arada?öğretmenm canm zor ama yapcak bısey yok malesef yazın gidicem inş yanına bi daha ayrılmamak üzere
İnsaAllah kuzum Allah'ım ayirmasin.. ne ogretmenisiniz bu arada?
amin canım inşallah sınıf öğretmenıym canım sen neler yapıosun okuyo musun calısıyo musun :)
Ben liseyi bitirdim univ. Sinavina girdim puanimi bekliyorum ablacim
cnm dün akşam çıkmak zorunda kaldım kusura bakma, gezmelere gittm :) bn bkç gün giremedm sadece onun dışında her gün buralardaym.. napim bildiğin gbi değişen bişe yok seni sormalı?Bende özledm vala yaa arada bakıyorum buraya bakıorum kmseckler yok gerı ckyrm. naptnn anlat kuzuu , ben az sora bulasık yıkıcam ardndan pılates
hoşgeldin leyla :) ben muhabbeti kaçırmışım akşam :)Merhabalar ben Leyla, bende katılabilir miyim aranıza?
ah bu erkekler :) bizden de iyilk, tanışmış mıydım biz seninle? :26:valla erkek arkadasımla konustuk internetten cıkmak zorunda kaldım kızlarr hosbuldukk iyiyim siz nasılsınız?
günaydın cnm nbr? :)günaydınnn şekerler
günaydın eti puf :) nasılsın?günaydın cancanlar
napim takılıorum öle her zamanki gibi sendn nbr kuşburnu marmelatı?napıyon la günaydınnnn
napim takılıorum öle her zamanki gibi sendn nbr kuşburnu marmelatı?
günaydın eti puf :) nasılsın?