- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- Konu Sahibi Terazikadini16
o değil de hava çok güzel tam gezmelik ya la
Hava cogüzel burda da. amaaan hiç de gezesim yok,yarim burda olmayıncaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o değil de hava çok güzel tam gezmelik ya la
anladım yeşil çay iyidir ya o zaman durmak yok içmeye devam ama günde 2 fincandan fazlası toksik etki yapıyo onu da söyleyeyim dikkatli olmanda fayda var canım benim :)kiloyum canım 79 kilo boyda 1.62 olunca baya bi kilo var yeşil çayda baya iyi geliyo bana :)
yok atanamayan öğretmenlerdenim ben de evdeyim kpss çalışıorum bakalım belki atanırım :) sen ne iş yapıosun güzelim?valla öyle ama iş te olunca pencereden bakmakla yetiniyorum sen çalışıyomusun
dertli aşık ne demişler "aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza" sen de yakında türkü albümü falan yaparsın artık ahahahHava cogüzel burda da. amaaan hiç de gezesim yok,yarim burda olmayıncaaa
dertli aşık ne demişler "aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza" sen de yakında türkü albümü falan yaparsın artık ahahah
bıkmadın mı hala be? :26: ben 3 gün dinledim, sıkıldım ne zaman sıkılacaksın die merakla bekliyorum nazoNıııc ben hala Gülşeen yatcaz kalkcaz diyorum
yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz
bıkmadın mı hala be? :26: ben 3 gün dinledim, sıkıldım ne zaman sıkılacaksın die merakla bekliyorum nazo
anladım yeşil çay iyidir ya o zaman durmak yok içmeye devam ama günde 2 fincandan fazlası toksik etki yapıyo onu da söyleyeyim dikkatli olmanda fayda var canım benim :)
yok atanamayan öğretmenlerdenim ben de evdeyim kpss çalışıorum bakalım belki atanırım :) sen ne iş yapıosun güzelim?
ah kıyamam kız 7/24 şafak sayıyo hayırlısıyla bi gelsin de sözlenin artık siz yaTakıldığım topiclerde şafak attırmak bana farz olmuş sanki durun burdada attırayım
Atarsa, batarsa $:248 :98::98::98:
aaa nazoyla meslektaş sayılırsın o zaman. o da maaasebeci hadi bakalım sen de atanırsın inş. en kısa zamanda. evet 6 aylık evliyim demiştim ya :)özel bir firma da sekreter ve ön muhasebeciyim canım ben de gircem bakalım bu sene kpss ye inş. atarsın evde olmak çok zor evlimisin
davet beklemek olur mu hiç yahu?kizlar yeni topik acmisiniz hayirli olsun sekerler ama beni niye cagir miyosunuz :0
davet beklemek olur mu hiç yahu?
herhalde reklama girdiği için adres sansürlendi :)https://www.....................php?v=121877021327627
Ay sunu ızleyebılırsenz ızlermsnz vahset resmen :S
herhalde reklama girdiği için adres sansürlendi :)
slm kızlar :) ayy bende buraya girim bari sevdim burdaki yeni tanışma muhabbetini hem daha yeniymiş gec kalmadım herhal kaynaşmak için
hoşgeldin aramıza :) evet geç kalmadın daha bugün açtım topiği :) eee anlat bakalım? :)slm kızlar :) ayy bende buraya girim bari sevdim burdaki yeni tanışma muhabbetini hem daha yeniymiş gec kalmadım herhal kaynaşmak için
yapma ya... insanları özellikle de çocukları döven, dövme gereği duyan zihniyeti bi türlü anlamıorum... mantığım el vermior... bence de iyi ki izlememişim sinirlerim tepeme çıkardı..Hmm olablr cnm neyse ızlemedgnz daha ıyı oldu kucucuk bebegı artk kmse bı dovuyor felakeet ((
hoşgeldin aramıza :) evet geç kalmadın daha bugün açtım topiği :) eee anlat bakalım? :)
yapma ya... insanları özellikle de çocukları döven, dövme gereği duyan zihniyeti bi türlü anlamıorum... mantığım el vermior... bence de iyi ki izlememişim sinirlerim tepeme çıkardı..