- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
- Konu Sahibi Terazikadini16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldimmm beeennn
hoşgeldiiinnnn bende yemek yiyorum şu an..
1 saate kadar çıkcam bende
naaabysun lady gaga
Görüyor musun terazi kadınım günlerdir kk. reklamımı yapıyorhoooooooooooop :)
tıkındım sen napırsan
oyyyy
göbüşüm çıktı
hoşgeldiiinnnn bende yemek yiyorum şu an..
1 saate kadar çıkcam bende
naaabysun lady gaga
Görüyor musun terazi kadınım günlerdir kk. reklamımı yapıyor
bu nazar başka nazar diyooor
bu nazo başka nazo görnce bnmde gülesim geliyo
Az ye az. dombili
naptın okulda, gördün mü yarinii?
Görüyor musun terazi kadınım günlerdir kk. reklamımı yapıyor
bu nazar başka nazar diyooor
naptınız görüşmeyeli? (sana sormuorum marmelatlı gacı)
ahahah ondan da kendine pay mı çıkardın nazo :90: ben de kendi reklamı mı yapayım o zmn "bu gacı başka gacı"
sorma valla ondan sonra bi 3-4 kere daha çaldı şu sana bahsettiğim arkadşm aradı kızlarla toplaşıp cafede oturcaz sen de gel die napsam gitsem mi ki bilemedim :26:Senle knştuktan sonra fullkitap okudum.
Sen naptın ? hala telefon trafiğinde misin yoksa ?
Senle knştuktan sonra fullkitap okudum.
Sen naptın ? hala telefon trafiğinde misin yoksa ?
sorma valla ondan sonra bi 3-4 kere daha çaldı şu sana bahsettiğim arkadşm aradı kızlarla toplaşıp cafede oturcaz sen de gel die napsam gitsem mi ki bilemedim :26:
nıııc öyle olmaz..
Bu terazi başka terazi
canın istiyorsa git..amaaan şimdi kim saç baş yapck kim giyinecek diyosan otur oturduğun yerde birazdan kocan gelecek zaten.
paso yanlış ölçen terazi saç baş ne yapcm ya bizim kızlar işte millete de kendimi beğendirck halim yok sen tembellk yapmayıp da pc.yi açsana bi boşvr telefonu
bena niye sormuyon oğlum okula gittim artist artist oturdum en arkaya millet geldi baktı durdu km ki bu diye snra da bnmkinin ev arkadaşıyla aynı snıftayız biz allah alaa kafamı kaldırıyorm biri bakıyo blunuyo dicektim sieyin oğlum evli karıyım ben diye ama yüzüğümü görmşlerdr yani