- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
- Konu Sahibi Terazikadini16
[video=youtube;P7uDAtRA9tI]http://www.youtube.com/watch?v=P7uDAtRA9tI[/video]
ohhhhhh ohhhhhhhhhhhhhh
ohhhhhh ohhhhhhhhhhhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
at at "hayat boş, durma coş" günün sözübak şimdi özendirdin valla açıcam bütün videolarını tek tek atıcam göbekleri
hobaaaaaaaa bunu bilmez miyim ne çok dinlerdm bi ara serdar ortaçın da slav ırkına özel bi ilgisi var zaten. konu nerden nereye geldi vay anasını
hobaaaaaaaa bunu bilmez miyim ne çok dinlerdm bi ara serdar ortaçın da slav ırkına özel bi ilgisi var zaten. konu nerden nereye geldi vay anasını
duydukçaaaaaaaaaaağğğğğğğğ ahahah yarıldm sen çok yaşa nazoHayatıı tesbih yapmışıııımmmm sallıyormuşuuuuuummmmmm
Adını duydukçaaaağğğğğğğ ağğlıyormuşuuuuuummmmm
valla ya ama fena da olmadı bebekten bahsetsek canın sıkılcaktı hassas olduğun konu... gülmüş oldun hiç olmzsa böyleceevet yaaa en son bebek konuşmuyomuyduk biz? :44: hep senin yüzünden,can evimden vurdun,serdar'ın konseri yok mu hiç dedin..açıldı konu.. taaaaa azis'lere geldi dayandı..
hep beraber ayfonumduydukçaaaaaaaaaaağğğğğğğğ ahahah yarıldm sen çok yaşa nazo
valla ya ama fena da olmadı bebekten bahsetsek canın sıkılcaktı hassas olduğun konu... gülmüş oldun hiç olmzsa böylece
slm kızlar nasılsınız bakalım :)
iyiyiz gülmekten karnımız ağrıdı az önce seni sormalı?slm kızlar nasılsınız bakalım :)
evet bekarım bn şimdilik
hoşgeldn cnm cirit atıorm ben de o topic senin bu topic bnmiyi bari çok kaynatmamışsınız.. geldim beeeen
hoşgeldn cnm cirit atıorm ben de o topic senin bu topic bnm
biri okula gitti, biri kitap okuo da diğerleri napıo bilemem ben de dizi izlicem birazdan :)muhabbet kesilmiş,gitmiş herkes :104:
biri okula gitti, biri kitap okuo da diğerleri napıo bilemem ben de dizi izlicem birazdan :)
görüşrs tatlm özletme kendini :)tamam cnm o zaman görüşürüz sonra