- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- Konu Sahibi Terazikadini16
hoşgeldin panpa biz de senin dedikodunu yapıoduk tam
Hoşgördüm kanki panki. Skype yetmiyor brayıda işgal ediyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin panpa biz de senin dedikodunu yapıoduk tam
olsun ya evde tembellik yapmayı özlemek istiyorum aksi halde hayatım tembellik yapmakla geçicekaman kızlar calısmaya baslayınca da hayat monoton oluyo hatta öncesinden daha monoton işe git eve gel nette oyalan sabah yıne işe git hadi bugün gitmeyeyım de diyemıyosun elin mahkum :d hayat hep monoton yani
ahahah sorma, sosyal medya bizden sorulur bu arada avatarına bayıldım, çok cool...Hoşgördüm kanki panki. Skype yetmiyor brayıda işgal ediyoruz
olsun ya evde tembellik yapmayı özlemek istiyorum aksi halde hayatım tembellik yapmakla geçicek
amin cnm bnm. ben de artık kaçayım ufaktan, dışarı çıkacağım iyi bak kendine gelin adayı yarın görüşmek dileğiyle :) iyi akşamlar :)ben cok özlüyorum onu cocuklar sabahtan aksama canımdan bezdirdikleri için
allahtan haftasonları var da kafa dinliyoruz
darısı basınıza inş canm
amin cnm bnm. ben de artık kaçayım ufaktan, dışarı çıkacağım iyi bak kendine gelin adayı yarın görüşmek dileğiyle :) iyi akşamlar :)
ahahah sorma, sosyal medya bizden sorulur bu arada avatarına bayıldım, çok cool...
Bu topiğin gızları nerdeee
günaydınnnn ben burdayım ama artık okula gitmem gerekiyo :44:
yeni kalktımmmm geldimmmmm.. günaydınlar
sorma beni benden aldı, evlat olsa sevilmez dedikleri tiplerden bizim çocuğuklarımz da böyle mi olur ki acep?Son damlasına kadar kullanıyoruuz
Çokomik dimi, çooosalah gözüküyor ama yaaaa, tipine tipineeee dalayım ya
hoşgeldin, tünaydın cnm :) ben de kalkalı 2 saat falan oluo işteyeni kalktımmmm geldimmmmm.. günaydınlar
iyilik nolsun, seni sormalı? :) seninle tanışmamıştık biz sanırım :26:slm kızlar nasılsıonız
iyilik nolsun, seni sormalı? :) seninle tanışmamıştık biz sanırım :26:
sorma beni benden aldı, evlat olsa sevilmez dedikleri tiplerden bizim çocuğuklarımz da böyle mi olur ki acep?
kendi çocuklarımızı karstırma
hasreeeeet
hoşgeldin cnm ,
hoşbuldum bal' ne var ne yok..