- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- Konu Sahibi Terazikadini16
- #2.061
yok cnm muhendıs. ooo evt ya yarılanms bundan sonrası da cok cabuk gecer ıns.
Ay insallah. Nisanlin nerde yapmisti askerligini ? Bu arada bize gndercegin fotografi sectn mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok cnm muhendıs. ooo evt ya yarılanms bundan sonrası da cok cabuk gecer ıns.
Ay insallah. Nisanlin nerde yapmisti askerligini ? Bu arada bize gndercegin fotografi sectn mi
Hey. Optuum aramiza hosgeldin hocam.
Adini sylemicek misin. Sana optum mu dyecegiz
ankarada yapmstı canm. anacım ne fotografmıs dur hmn degstrym fotomu yakından bışı koycam bakarsn skype ta
ahahahaha :)))) zeynep ismiim. hoş buldummm :)
Yuzun gozukmuyodu ki nisanligini grduk sadece pembis gelin yarn bakarim sen degstr
Kacinci sinifi okutuydn?
değistrdm canm baya yakından bu sefer gözükür heralde güzelliğim 2. sınıf okutuyorum cnm
heyooo selam ben geldim :)
heyooo selam ben geldim :)
Bahar bende memnun oldum zeynepcim. İster bahar dersin ister boncuk nazo nazar nazi herbisey diyolar bana buralarda
Desene baya sevaba giricez
Vay sevooosss hosgeldin. Seni beklyrduk
Seninde 4 kalbinin olacagi zamanlar gelecek hocaniimm dert etme. Alisirsiiiinnnbahar derim :)) baya baya buralar benden sorulur gibi bi şey oldu. ben baya yeniyim ya.
Hadi hadiii. Yarin bakcam ofise gdnceee.hhahahahha yok kız takılıyom ne güzelliği
bigun buraya sevos gelcek demistiiim nihahahhahaha hadi yaa:) ii etmişim tez zamnda gelerek:) memnun oldum sevilay ben:)
Seninde 4 kalbinin olacagi zamanlar gelecek hocaniimm dert etme. Alisirsiiiinnn
Hadi hadiii. Yarin bakcam ofise gdnceee.
tabikisi de:) ben 25 yasındaym bankacıyım istanbuldanım sormak istediğiniz ne varsa buyrun:)
Neyse pek yas farkmz yokmus 22 yasndym bende ..
İstanbulun neresnden ? Yariiiin var mi
olaydı iiydi beaa kadıköy sen?*
Olur olur. Kismet bu isler. İzmitliyim ben .