- Konu Sahibi Terazikadini16
merhaba kızlar , nasılsınız ? bende geldim aranıza...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Makara ama ben çok gülüyorum onlara bazen özellikle nebahat miydi neydi Tokatlı Esssiraa Hanım amaahehehe başka yapcak bişey yok mecbur izliyo insanlarda biraz...
ama esra erol'un programı diğer evlilik programları gibi değil..bana eğlenceli geliyo
selaaam hoşgeldin
Makara ama ben çok gülüyorum onlara bazen özellikle nebahat miydi neydi Tokatlı Esssiraa Hanım amaa
Hoşgeldin Hasretcim, nasılsın görüşmeyeli?
Tabi kiii, hoşgeldniiiiiz tanıtın kendinizi..merhabalar banada yer var mı :)
iyiym cnm allaha şükür sen nasılsın bakalım
merhabalar banada yer var mı :)
merhabalar banada yer var mı :)
off ya varya kız evi erkek tarafından daha çok yoruluo onu biliyorum :)
pazar günü çeyizlerimi götürcez cnm sonra müsait olduğum zamnlarda da gidip evimi yerleştircem sonra bitiyo her işim hazırladım herşeyimi düğün günün bekleyeceğim. :)
Tabi kiii, hoşgeldniiiiiz tanıtın kendinizi..
sende hoşgeldin şekerim
merhaba hoş geldin
düğün hazırlıkları demek... hımmm 2 ay kalmış gördüm mayıs gelini olcaksın demek hayırlı olsun cnm
hosbuldukk cok tesekkur ederimmm.
yeni uyeyim anne adayıyım :) karışık giden hayatım ve ofis yoğunluğunun dışında burda nefes alıyım dedim. öyle işte yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum tanıt deyince tanıtamıyomuş insan ya :))
hamilesin yaniiiii aaaayyy ne güzel,tebrik ederim..darısı bize inş..uğurlu gel topiğe
yaş kaç?
nerdensin?
kaç yıllık evlisin?
anlat işte klasik şeyleri
24 yaşım dolucak c.tesi doğumgunum :)
istanbuldan yazıorum.
2 aylık evliyim 4 aylık hamileyim :))
oooo 2 aylık evlisin ama 4 aylık hamilesin ne işşşş heheheheh...
beklenen istenen bi durummuydu ani bi gelişme mi peki?
pufpuf sende tanıt bi kendini :)
ahaha doğru yaaa..bazılarınız tanımıyo beni
ben 26 yaşındayım,İst'danım
1,5 yıllık evliyim 11 ay önce bi düşüğüm oldu (kürtaj olmadım,ilaçla kalan parçalar temizlendi) o zamandan beri hala deniyoruz,olmuyo
herşeye rağmen pozitif bi insanımdır..gülmeyi,güldürmeyi çok severim en büyük hobim müzik ve bovling..tek başıma gezmeyi de,dolaşmayı da sevmem..tv izlemeyi ve interneti severim,dolanırım
ahahahhaa çok uzattım galiba...öyle işte
üzüldüm cnm geçmiş olsun ama bundada bi hayır vardır. ewet bu pozitifliğin devam etsin sonunda mutlu sona kavulursun inş :) ist neresindensin bakalımn.