Çok geçmiş olsun fakat kalıcı dolgu çok daha sıkıntılı olmaz mı ya beğenmezseniz geri dönüşü çok zor.9 ay önce ameliyat oldum burun yan duvarmda cöküklük ve burun sırdım desteksiz kıkırdaksız sadece dikisle kaldırılmış revizyon doktorlar kabul etmiyo kaburga kıkırdagı lazm oldugu icin kabul edenin istiycegi parayıda ben hayatta biaraya getiremem kalıcı dolgu Polyacrylamid Hidrojel yapan bildiginiz doktor varsa yardımcı olurmusunuz kızlar pskolojim cok bozuldu
Çok geçmiş olsun fakat kalıcı dolgu çok daha sıkıntılı olmaz mı ya beğenmezseniz geri dönüşü
Cok tesekkur ederim.Haklısınız ama tekrar ameliyat olamamÇok geçmiş olsun fakat kalıcı dolgu çok daha sıkıntılı olmaz mı ya beğenmezseniz geri dönüşü çok zor.
Bulamazsınız, çünkü kalıcı dolgu zararlı bir dolgu dur.İyi doktorlar yapmaz. Sorun oldugu zamanda temizlenmesi, kurtulması güç lanet birşey dir. Tavsiye etmem.... Daha az para vereyim diye saglıgınızdan olmayın ve geri dönüşü çok zor olan birşeyi yaptırmak tan kaçının bence.Cok tesekkur ederim.Haklısınız ama tekrar ameliyat olamamgecici dolgularda her yil para nasl veriyim oyuzden iyi bi doktor lazm kalıci dolgu yapan ama bulamıyorum
Bulamazsınız, çünkü kalıcı dolgu zararlı bir dolgu dur.İyi doktorlar yapmaz. Sorun oldugu zamanda temizlenmesi, kurtulması güç lanet birşey dir. Tavsiye etmem.... Daha az para vereyim diye saglıgınızdan olmayın ve geri dönüşü çok zor olan birşeyi yaptırmak tan kaçının bence.
İnanın kalıcı dolgu yaptırırsanız onda zaman sonra yaşayacağınız üzüntü ve pişmanlık çok daha fazla olacak. Onun için üzülmeyin.. Normal dolgu yaptırın, daha sert dolgu malzemesi kullanılıyor, erime daha geç oluyor.Tabi dolgu ile olacak işse!!!ne yapcam ben burun ameliyatı tekrar olamam
İnanın kalıcı dolgu yaptırırsanız onda zaman sonra yaşayacağınız üzüntü ve pişmanlık çok daha fazla olacak. Onun için üzülmeyin.. Normal dolgu yaptırın, daha sert dolgu malzemesi kullanılıyor, erime daha geç oluyor.Tabi dolgu ile olacak işse!!!
Yada ameliyat tabi...
Bende 3 kez burun ameliyatı oldum. Burnum yine çökmüş. 3. Ameliyatımda kulaktan kıkırdak alınmıştı. Şimdi kaburgadan alınması lazım diyor doktorlar. Söylenilen ücretler çok yüksek evet. 75 binden başlıyor diyen doktor asistanları bile oldu düşünün. Ama ben araştırmaya devam ediyorum tabi. Devlet hastanelerinde de çok iyi doktorlar buldum. Onlarla da görüşeceğim. Daha uygun fiyatlarla onlarda ameliyat ederler diye umuyorum
Cok kötü oldu ya o kadar pişmanımki ameliyat olduguma benim tekrar ameliyat olmam imkansız
Yağ enjeksiyonu nedir birde o varmış kalıci diyolarİnanın kalıcı dolgu yaptırırsanız onda zaman sonra yaşayacağınız üzüntü ve pişmanlık çok daha fazla olacak. Onun için üzülmeyin.. Normal dolgu yaptırın, daha sert dolgu malzemesi kullanılıyor, erime daha geç oluyor.Tabi dolgu ile olacak işse!!!
Yada ameliyat tabi...
Bende 3 kez burun ameliyatı oldum. Burnum yine çökmüş. 3. Ameliyatımda kulaktan kıkırdak alınmıştı. Şimdi kaburgadan alınması lazım diyor doktorlar. Söylenilen ücretler çok yüksek evet. 75 binden başlıyor diyen doktor asistanları bile oldu düşünün. Ama ben araştırmaya devam ediyorum tabi. Devlet hastanelerinde de çok iyi doktorlar buldum. Onlarla da görüşeceğim. Daha uygun fiyatlarla onlarda ameliyat ederler diye umuyorum
Yag enjeksiyonu son ameliyatta yapılmıştı bana da. Vücudunuzdan yag alınıyor, ayrıştırılıp enjekte ediliyor. Bu ameliyatla olan birşey. Siz ıstanbuldamısınız?Yağ enjeksiyonu nedir birde o varmış kalıci diyolar
Evet istanbuldayım peki yağ enjeksiyonu kalıcı olurmu eridimi sizinkiYag enjeksiyonu son ameliyatta yapılmıştı bana da. Vücudunuzdan yag alınıyor, ayrıştırılıp enjekte ediliyor. Bu ameliyatla olan birşey. Siz ıstanbuldamısınız?
Hayır kalıcı degil. Erime oluyor tabi ama bir miktar kalıyor. Erime miktarını hesap ederek biraz daha fazla enjekte ediliyor. Erime olunca kalan kalıyor..Evet istanbuldayım peki yağ enjeksiyonu kalıcı olurmu eridimi sizinki
Evet istanbuldayım peki yağ enjeksiyonu kalıcı olurmu eridimi sizinki
Gülünce oluşan deri fazllalıgı beni cok rahatsız ediyor birde yan tarafndan diger tarafına göre cok kesilmişBurnunuz gayet güzel görünüyor aslında
Merhaba revizyon için devlet hastanesinde hangi dr lar var acaba isim verebilir misiniz rica etsem?İnanın kalıcı dolgu yaptırırsanız onda zaman sonra yaşayacağınız üzüntü ve pişmanlık çok daha fazla olacak. Onun için üzülmeyin.. Normal dolgu yaptırın, daha sert dolgu malzemesi kullanılıyor, erime daha geç oluyor.Tabi dolgu ile olacak işse!!!
Yada ameliyat tabi...
Merhaba revizyon için devlet hastanesinde hangi dr lar var acaba isim verebi
Ben pek devlet hastahanesinde revizyon yapcaklarını düsunmüyorum ilk burun estetigini bile zar zor yapıyolar ben bahcelievlerde devlet hastahanesine gittim plastik cerrahi kendi doktorunla görüşmen lazm biz burun ameliyatı yapmıyoruz dediMerhaba revizyon için devlet hastanesinde hangi dr lar var acaba isim verebilir misiniz rica etsem?
Arzum77 öyle yazmış ama sonuçta özeldeki dr lar önce devlette çalışıyor uzmanlaşıyor. Belki pandemi döneminde öyle demişlerdir size ben de araştırıcam bakalım öğrendiklerimi paylaşırım...Ben pek devlet hastahanesinde revizyon yapcaklarını düsunmüyorum ilk burun estetigini bile zar zor yapıyolar ben bahcelievlerde devlet hastahanesine gittim plastik cerrahi kendi doktorunla görüşmen lazm biz burun ameliyatı yapmıyoruz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?