GÜNER UYSAL (kalıcı/ yarı kalıcı dolgu uygulamaları )

kalıcı dolgu dudakta riskli değil mi

kalıcı dolgu ben kaş arama yaptırdım ilk gün biraz acıdı ama şu an yaptıralı tam 2 buçuk ay oldu ve çok memnunum o kaşları çatık halimden ben kurtuldum devamlı botox yaptıran bir insan oldugum halde orasının izi hiç gitmiyordu yazın alnımın tam ortasında beyaz iki çizgi oluyordu şu an öyle bir problem yaşamıyorum ve bu durumdan dolayı sayın hocam Dr.Güner UYSAL'a ne kadar teşekkür etsem azdır ..
Bu arada doktorum oldukça neşeli ve hiç sıkılmadan her sorduğum soraya cvp veriyor öyle beni kovdu vs yorumlara inanması çok zor en azından 19 senendir tanıdıgım bir doktorum bence biraz abartılı yazılmış gibi geldi bunu güner uysallla halletmesi gerekirken burdan konuşmak çok cazip gelir yüz yüze geldiğinizde net konuşmak en makbülü bence doktorunuzla daha ılılmlı konuşun tatlı söz yılanı bile deliğinden çıkartmakta ata sözlerimiz bu tür durumlarda çok da yerinde olacak sevgilerimle:))))))

Selamlarrr bu konuda bildiğim ve güvendiğm tek doktor ve sonuçlarını biliyorum bana uygulandığından dolayı Dr.Güner UYSAL

Bu konuda biraz daha yakın bilgi yollarmısın. Kaş arası için nekadar ücret ödedin, öğrenebilirmiyim. Gerçektende kalıcımı?

Arkadaşlar Güner bey vefat etmiş maalesef birkaç hafta önce,bende lazerlipo yaptırmak için araştırma yaparken öğrendim:(

Kızlar Güner Bey diğer estetisyenlerden farklı olarak, Polyacrylamid Hidrojel maddesini kullanarak dolgu yapıyor.
Ben burun ve çene için düşünüyorum..
hyaluronıc acıd 6 ayda bir yenilemek gerek bu nedenle kalıcı olsun istiyorum.
Kendisi bu dolgunun gayet güvenilir olduğunu komplikasyon riskinin olmadıgını söylüyor.
Uygulama videolarını izledim burun ve yanak dolgusu yaptı canlı yayında gayet başarılıydı sonuç..
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Kendisine kalıcı dolgu yaptırmış ve memnun olan var m
ı?
merhaba,,, yarı kalıcı dolgu ile ,ilgili,, işlem yaptıran ve de mennun kalan hala yokmuuuu

Allah Rahmet Eylesin ,,düzgün iyi bi yer varmı peki inerebileceginiz
Canım ben Alper Tuncel'e lazerlipo oldum ,ilgili ve iyi bir doktor bence dolgu da düşünüyorum ama henüz yaptırmadım,yaptırırsam bilgi veririm mutlaka,benden önce yaptırırsan da sen bilgi verirsin Hoppa

Back
X