Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istanbulda uygun burun dolgusu yapan bi yer var mı...?...
bu konuda dr.güner uysalla görüşmenizi tavsiye ederim dolgu ve özellikle dudak dolgusunda adam işi biliyor
kalıcı dolgu dudakta riskli değil mi
merhaba,,, yarı kalıcı dolgu ile ,ilgili,, işlem yaptıran ve de mennun kalan hala yokmuuuuKızlar Güner Bey diğer estetisyenlerden farklı olarak, Polyacrylamid Hidrojel maddesini kullanarak dolgu yapıyor.
Ben burun ve çene için düşünüyorum..
hyaluronıc acıd 6 ayda bir yenilemek gerek bu nedenle kalıcı olsun istiyorum.
Kendisi bu dolgunun gayet güvenilir olduğunu komplikasyon riskinin olmadıgını söylüyor.
Uygulama videolarını izledim burun ve yanak dolgusu yaptı canlı yayında gayet başarılıydı sonuç..
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Kendisine kalıcı dolgu yaptırmış ve memnun olan var mı?
Allah Rahmet Eylesin ,,düzgün iyi bi yer varmı peki inerebileceginizArkadaşlar Güner bey vefat etmiş maalesef birkaç hafta önce,bende lazerlipo yaptırmak için araştırma yaparken öğrendim![]()
Canım ben Alper Tuncel'e lazerlipo oldum ,ilgili ve iyi bir doktor bence dolgu da düşünüyorum ama henüz yaptırmadım,yaptırırsam bilgi veririm mutlaka,benden önce yaptırırsan da sen bilgi verirsinAllah Rahmet Eylesin ,,düzgün iyi bi yer varmı peki inerebileceginiz