How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Kesim Şekilleri Kalıcı bukle yaptıran varmı...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kızlar bende deneyimimi anlatayım size. benimki çok talihsiz bi olay. yaptırmak isteyenler çok ii kuaför seçmeli. dove kadar uzun saçlarım vardı. biyaform yaptırmaya karar verdim. vermez olaydım. o upuzun saçlarım resmen omzuma çıktı ve beklediğimden kat kat kıvırcık oldu. o kadar kabarık ve kısa kaldıki anlatamam size. kuaförüm bu açılırı daha falan dedi ikna oldum biraz. ertesi gün bi baktım kafamın heryerinde kabuk tutmuş yaralar çıkmış. yanmış saçım resmen.yıkadım hemen saçımı ama ağlıyorum sürekli o kadar kotü oldu. gittim aynı kuaföre dedim sizi mahkemeye vericem eski haline getiirn benim saçımı. defrize işlemi uyguladılar o yanmış olan saçıma. dove nin koydğu resimdeki gibi oldu hemen hemen. ama tabii çok daha fazla yanık oldu saçımda. bu olayın üzerinden en az 6 sene geçti ama inanın saçlarım eskisi kadar sağlıklı değil.
bu tür uygulamalar çok riskli yaptırmak isteyen 2 kere düşünmeli nacizane fikrim.

canım saçımı şampuanla yıkadıktan sonra havluyla dalgaları bozmamaya özen göstererek kuruluyorum. sonra glissin sıvı saç kremini sıkıyorum sprey gibi olanı, kolay tarama etkili ;) taradıktan sonra,
elime köpük sıkıp kafamı aşağı ya da yana eğip nasıl denir 'avuçluyorum' kaydirigubbakcemile3 bukleleri ellerimle düzelttikten sonra, saç kurutma makinemin o büyük ucunu takıp saçlarımı yine aşağıdan alıp kafamın üstüne doğru toplayıp kurutuyorum.
Bunlar 10 dakikamı alıyor :1rolleyes:

Yalnız dediğim gibi yaptırdığımdan beri saçım çok fazla dökülüyor banyodan sonra. eyvahedigeldismile

yaptıracak olanlara yardım edebildiysem ne mutlu :1hug:

saol cnm aynen dediğin gibi yapıcam bendeyerimseniben ya şu küçük sırlardaki suyun (sinem kobalın) saçları varya onlarda mı su dalgası bir fikriniz varmı ?onunkilerde çok hoşuma gidiyor aslında :dance:

kızlar bende deneyimimi anlatayım size. benimki çok talihsiz bi olay. yaptırmak isteyenler çok ii kuaför seçmeli. dove kadar uzun saçlarım vardı. biyaform yaptırmaya karar verdim. vermez olaydım. o upuzun saçlarım resmen omzuma çıktı ve beklediğimden kat kat kıvırcık oldu. o kadar kabarık ve kısa kaldıki anlatamam size. kuaförüm bu açılırı daha falan dedi ikna oldum biraz. ertesi gün bi baktım kafamın heryerinde kabuk tutmuş yaralar çıkmış. yanmış saçım resmen.yıkadım hemen saçımı ama ağlıyorum sürekli o kadar kotü oldu. gittim aynı kuaföre dedim sizi mahkemeye vericem eski haline getiirn benim saçımı. defrize işlemi uyguladılar o yanmış olan saçıma. dove nin koydğu resimdeki gibi oldu hemen hemen. ama tabii çok daha fazla yanık oldu saçımda. bu olayın üzerinden en az 6 sene geçti ama inanın saçlarım eskisi kadar sağlıklı değil.
bu tür uygulamalar çok riskli yaptırmak isteyen 2 kere düşünmeli nacizane fikrim.

çok şanssızlık yaşamışsınız :(((
ben daha önce perma yaptırmıştım 6 sene önce. o zaman çok kıvır kıvır olmuştu. hiç sevmemiştim. dipleri sert sert olmuştu. saçlarımın toparlanması kestirdikten sonra bile 2 seneyi almıştı. bi daha tövbe demiştim.
ama çok da sıkıldım sonra. ama bu defa hoşuma gitti. çok tutturmadım ben istemem çok kıvırcık dedim. ince bigudilerle sardılar yarım saat durdu.. yerimseniben

cnm gayet gusel saçların sönükleşince bi geriye doğru atıp sallıycan saçlarını hemen kabarır :D

eski formuna kavuşur hep öyle yapıorum saç naparsan yap sönüo bi süre sonra

gür olan şikayet eder az olan yine şikayet eder.. üstelik senin saçın gayet kıvamında bence hiç az durmuyo cnm

şükret gayet gusel saçların var maşallah...

herkes kendinde olmayanı istiyo cnm ben bunu öğrendim kendim de dahil olmak üzeree :))):utangac:

Back