kızlar bende deneyimimi anlatayım size. benimki çok talihsiz bi olay. yaptırmak isteyenler çok ii kuaför seçmeli. dove kadar uzun saçlarım vardı. biyaform yaptırmaya karar verdim. vermez olaydım. o upuzun saçlarım resmen omzuma çıktı ve beklediğimden kat kat kıvırcık oldu. o kadar kabarık ve kısa kaldıki anlatamam size. kuaförüm bu açılırı daha falan dedi ikna oldum biraz. ertesi gün bi baktım kafamın heryerinde kabuk tutmuş yaralar çıkmış. yanmış saçım resmen.yıkadım hemen saçımı ama ağlıyorum sürekli o kadar kotü oldu. gittim aynı kuaföre dedim sizi mahkemeye vericem eski haline getiirn benim saçımı. defrize işlemi uyguladılar o yanmış olan saçıma. dove nin koydğu resimdeki gibi oldu hemen hemen. ama tabii çok daha fazla yanık oldu saçımda. bu olayın üzerinden en az 6 sene geçti ama inanın saçlarım eskisi kadar sağlıklı değil.
bu tür uygulamalar çok riskli yaptırmak isteyen 2 kere düşünmeli nacizane fikrim.
bu tür uygulamalar çok riskli yaptırmak isteyen 2 kere düşünmeli nacizane fikrim.