kalıcı beyazlık için ne yapabilirm ?,

kris_ez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
54
0
29
kızlar ben esmerim ama öyle çok aşırı değil böyle gün ışığına felan çıkmayan yerkerim gayet beyaz
ben asıl ten rengime nasıl dönebilirim?
dometes unu denedim bi faydası olmadı
yoğurt-karbonatı denedim rengimi açmadı
şuan arapkızını kullanıyorum 10 gündür felan biraz etkisi oldu.
ama güneşe çıkmaya korkuyorum deniz ise benim için bi hayal kesinlikle gidemiyorum kapkara olup gidiyorum
beyaz olmak iiçn her şeyimi feda edebilirdim yani.hayata küsmüş gibiyim resmen :KK43:

ben de takıntılıyım bu konuda kolay kolay güneşe çıkmam pirinç suyuyla yüzümü yıkıyorum uzun zamandır baya işe yaradı tenim koyu buğdaydı şimdi rahatlıkla beyaz diyebilirm yaklaşık 2 senedir aklıma geldikçe yıkarım yüzümü onunla . expiğmentte kullandım bir ara yüzüme ve kollarıma bacaklarım zaten beyazdı ama hiç güneş ışıgı görmemen gerekiyor iğrenç bişe ama işime yaramıştı ve bol bol su iç:)

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar;
ben de aynı dertten muzdaribim ama bunun kesın bır cozumu yok ne yazık ki. simdilik fazla yanmamak için tek yaptığım sey spf 50 bir gunes kremı kullanmak, o da ne kadar korursa :KK50:
2-3 saatte bır de yenılemek zorundayım tabıı. gun boyu ofiste pc basında calısıyorum ama gunes benı pencereden de olsa bulup yakıyor :2:

ben de takıntılıyım bu konuda kolay kolay güneşe çıkmam pirinç suyuyla yüzümü yıkıyorum uzun zamandır baya işe yaradı tenim koyu buğdaydı şimdi rahatlıkla beyaz diyebilirm yaklaşık 2 senedir aklıma geldikçe yıkarım yüzümü onunla . expiğmentte kullandım bir ara yüzüme ve kollarıma bacaklarım zaten beyazdı ama hiç güneş ışıgı görmemen gerekiyor iğrenç bişe ama işime yaramıştı ve bol bol su iç:)

peki expigment zararlı değilmi canm sonuçla renk pigmentlerinle oynuyorsun ilerde cilt kanseri gibi olaylar doğurmaz mı

tatlım bu pirinç suyu nasıl oluyo biraz açarmısın?bendede yüzümde hafifte olsa ton farkı var kullanamk istiyorum.

X