Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Borcam veya kek kalıbına yagli kagit koysam üzerine kek hamurunu doksem kekim kabarmaz mı bunu deneyen var mı ben denemeye cekindim ama kap temizlemek çok zor sırf bu yüzden kek yapmaya çekinir oldum artık. :)
Ben kalıba koyuyorum sorun olmuyor hatta fırın tepsisine de koyuyorum rulo kek yapacağım zamanBorcam veya kek kalıbına yagli kagit koysam üzerine kek hamurunu doksem kekim kabarmaz mı bunu deneyen var mı ben denemeye cekindim ama kap temizlemek çok zor sırf bu yüzden kek yapmaya çekinir oldum artık. :)
ben de puaçalarda kullanıyorum ... pandispanya da az kabaran bir şeyben keke kullanmıyorum poğaça kurabiyede falan kullanıyorum.sadece pandispanya yaptığım zaman kullandım sarması kolay olsun diye kabarmasında bi sorun olmadı
hehe:) onlarda kagıt kabın şeklini d almazTepsiye falan olur da,su sekilli kek kaliplarinda olmaz.istedigin sekli vermez,ecis bucus bisey cikar ortaya:)
hepsi cok pislenıyor yıkamak 1 gun sürüyor da :)Ben kalıba koyuyorum sorun olmuyor hatta fırın tepsisine de koyuyorum rulo kek yapacağım zaman
hep cemberde yapıyorum ama dibine de ortası bosluklu kısım takıyorum yıkamak hep prblemborcamda kek yapmayın. sonuç pek iyi olmuyor. onun haricinde ben keki çemberde yaparım çoğu zaman. yani altı yok kalıbın, onun yerine yağlı kağıt koyuyorum. kabarmaması diye birşey yaşamadım
Margarin sürdüğün zaman kekinin kalıba yapışmaması lazım canım.Kalıbın eskimiş çizilmiştir.