• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı

3 ay oluyor botoks yaptırmıştım. Etkisi ortaya çıkınca yazayım derken unutmuşum... Dinç, yorgunluğu belli etmeyen bir ifadem oldu. arkadaşlarım makyaj tarzımımı değitirip değiştirmediğimi soruyorlar. Bir hoşluk var,ama sebebini bulamıyorlar. Botox da böyle birşeymiş. yaşımı sabitlemiş durumdayım, kimse yaşımı anlayamayacak bundan sonra:1:

3 ay oluyor botoks yaptırmıştım. Etkisi ortaya çıkınca yazayım derken unutmuşum... Dinç, yorgunluğu belli etmeyen bir ifadem oldu. arkadaşlarım makyaj tarzımımı değitirip değiştirmediğimi soruyorlar. Bir hoşluk var,ama sebebini bulamıyorlar. Botox da böyle birşeymiş. yaşımı sabitlemiş durumdayım, kimse yaşımı anlayamayacak bundan sonra:1:

Süpermiş;) aynı yastayız sanırım eger 81liysen:) bende erken diyodum ama memnunsun yaniii;)

Ne çabuk alışıyor değilmi insan sanki hep seninlermiş gibi:)

Ben bir haftada benimsedim valla:)

Nice yıllara memelerinle;)

Nice nice 4 yillara canim ama bunun hatrina yeni fotolar bekleriz senden:))
Benimde 2.5 ay oldu ama okadar benimsedimki sanki hep boyleydim bikini almak ne kadar keyifliymis. Eskiden hep ici dolgulu staplez bikiniden baska bisi almazdim simdi ise sadece rengine bakip aliyorum sungerine degil😄

Süpermiş;) aynı yastayız sanırım eger 81liysen:) bende erken diyodum ama memnunsun yaniii;)

Evet ayni yastayiz. Yok erken degil benim mimik çizgilerin fazlaydı, zaten naci bey suratimin halini görünce berbat gozuktugumu söyledi ve yaptı. Bes yas geriye götürmüştür beni

yaş sabit,güzellik daima.felsefe budur.canımcım botox larını mutlu-mesut kullan.zamanı gelince bizde katılırız.tecrülerini paylaştgn için teşekkürlr.

ben de doktorum da aynı fikirdeyiz,izler tamamen kaybolduğunda protez konulduğunu kimse anlamayacak,hem görüntü oalrak hem de yumuşaklık olarak çok doğallar..mankenlerinki gibi iki ayrı top gibi durmuyo merak etme,o kişinin vücudu ve doktorun becerisine bağlı oalrak değişiyor.dokununca sert değil yumuşacıklar,ve içerideki protezi bulamıyorsun..gögsünde ağırlık taşıyo gibi olmuyosun merak etme.. ben de öyle düşünüyodum ama ilginç bişey vücut adapte oluyo.. o ağırlık hissi ilk bi kaç ay için geçerli bişey sonrasında senden bi pparça oluyo

canım naci çelik sitesine bir gözattım şimdi gayet profesyonel bir dr. görüntüsü çizdi kafamda sana kaç cc koyuldu

yaş sabit,güzellik daima.felsefe budur.canımcım botox larını mutlu-mesut kullan.zamanı gelince bizde katılırız.tecrülerini paylaştgn için teşekkürlr.
Tesekkür ederim.Paylaşmaya devam edeceğim.Benim olduğum zaman üzerinden bir sene geçmiş bile kimse yoktu. Cok merak ediyordum yıllar sonra nasıl oluyor diye.O yuzden yıllar geçtikçe paylaşmaya devam ettim

peki resimlerinize bakabiliyormuyuz bu siteye üye olalı 2 gün oldu tam olarak çözemedim siteyi henüz işin açıkcası bu konuda özellikle çekiniyorum yanlış anlaşılmaktan ne bileyim arkadaş olarak eklermisiniz beni de

öncelikle sakin ol ve panik olma lütfen.. Doktorlar öyle sıkı cep acıyorlar ki protezin dönmesi çok güçmüş,ben 4 sene önce oldum dönme filan yok.. şekildeki gariplik ödemdeki değişikliklerden kaynaklanıyordur. sakin sakin uyu hiçbirşeycik olmamıştır merak etme,doktoruna mail at ve yarın arayıp konuş için rahatlar en azından

Kalemcim merhaba. Karşılaştığım en kıdemli mentor damla sahibi kişisin:))) 4 yıl sonra ne halde olcaklar acaba! Senin de sert olmalı protezin. Yanlarda yumuşama daha belirgin olsada direk bastırıldığımda karşıdan sertliği aşırı belli :( 3. Ayımdayım henüz ama nasıl bir masaj yöntemi uygulamak lazım normal meme kıvamına gelmesi için ?? Üstüne yat ve ortaya birleştir demişti doktorum sadece. Normal olsunlar artık :(

Kalemcim merhaba. Karşılaştığım en kıdemli mentor damla sahibi kişisin:))) 4 yıl sonra ne halde olcaklar acaba! Senin de sert olmalı protezin. Yanlarda yumuşama daha belirgin olsada direk bastırıldığımda karşıdan sertliği aşırı belli :( 3. Ayımdayım henüz ama nasıl bir masaj yöntemi uygulamak lazım normal meme kıvamına gelmesi için ?? Üstüne yat ve ortaya birleştir demişti doktorum sadece. Normal olsunlar artık :(

Uc ay yumuşama konusunda erken bir dönem. Benim şansım kas zarı altı olmasıydı.Kas zarı altında daha yumuşak oluyor protez.Yumuşaklığı konusunda bana gore ne cok sert ne de cok yumuşak orta sertlikte, ama o kalıp halleri altı aydan sonra geçiyor merak etme

Uc ay yumuşama konusunda erken bir dönem. Benim şansım kas zarı altı olmasıydı.Kas zarı altında daha yumuşak oluyor protez.Yumuşaklığı konusunda bana gore ne cok sert ne de cok yumuşak orta sertlikte, ama o kalıp halleri altı aydan sonra geçiyor merak etme

İnşallah artık o günleri de görelim :)))

KALEM merhaba! o kadar çaresizce okuyorum ki forumu mentor damla 255 görünce gözlerim ışıldadı resmen! bana da dün damla mentor 255 takıldı. 295 ile 255 arasında kaldım son ana kadar sonra 255 taktıran ve cok beğendiğim bir arkadaşımızı görünce 255te karar kıldım. ama şu an çok mutsuzum sıkı sıkı sargılı ve bantlılar ancak o kadar ufak görünüyorlar ki gözüme :( sana da olmuş muydu fındık gibi kaldılar mı böyle zamanla oturdular mı yoksa daha da mı küçüldüler? bir yardımcı olabilirsen çok sevinirim. şimdiden çok teşekkür ederim

KALEM merhaba! o kadar çaresizce okuyorum ki forumu mentor damla 255 görünce gözlerim ışıldadı resmen! bana da dün damla mentor 255 takıldı. 295 ile 255 arasında kaldım son ana kadar sonra 255 taktıran ve cok beğendiğim bir arkadaşımızı görünce 255te karar kıldım. ama şu an çok mutsuzum sıkı sıkı sargılı ve bantlılar ancak o kadar ufak görünüyorlar ki gözüme :( sana da olmuş muydu fındık gibi kaldılar mı böyle zamanla oturdular mı yoksa daha da mı küçüldüler? bir yardımcı olabilirsen çok sevinirim. şimdiden çok teşekkür ederim

Suan söylediğin gibi sıkı sıkı bantlilar ve odemliler, o yüzden sana küçük görünmesi normal. Bir de ameliyat olduğun yöntem ve önceki kas dokunda önemli. Kas zarı altında 255 hiç azımsanacak bir ölçü değil. İşin özü bir yıl geçmeden boyutla ilgili endişeye kapilmaman.Git gide oturup şeklini alacak. Geçmişler olsun

Suan söylediğin gibi sıkı sıkı bantlilar ve odemliler, o yüzden sana küçük görünmesi normal. Bir de ameliyat olduğun yöntem ve önceki kas dokunda önemli. Kas zarı altında 255 hiç azımsanacak bir ölçü değil. İşin özü bir yıl geçmeden boyutla ilgili endişeye kapilmaman.Git gide oturup şeklini alacak. Geçmişler olsun

içim bir nebze olsun rahatladı çok teşekkür ederim ilgin ve rahatlatıcı sözlerin için:) umarım ben de senin kadar mutlu ayrılırım. herşey için tekrar teşekkür ederim. sevgiler!

içim bir nebze olsun rahatladı çok teşekkür ederim ilgin ve rahatlatıcı sözlerin için:) umarım ben de senin kadar mutlu ayrılırım. herşey için tekrar teşekkür ederim. sevgiler!

Rica ederim ne demek. Daha yukarıda ve odemli oldukları için birşey anlaşılmaz. Keyifli bir iyileşme süreci diliyorum

Back