- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi Caulfield-
-
valla canım, benim gözlerim normal, bi büyüklüğü yok ama yinede ben üst göz kapağıma, alt kirpik dibime ve üst göz kapağımın içine çekerim kalemi ve çok beğenirim kendimi, arkadaşlarımda beni.
ya kızlar ben kirpik diplerine kalem çekmeyi bir türlü beceremiyorum ne kadar uğraşırsam uğraşayım o çizgiyle kirpiklerim arasında mutlaka boşluk kalıyo kirpiklerim çok sık ondan olabilir mi acaba kalem çekerken kirpiklerime takılıyo :1no2: nasıl beceriyosunuz yardım edin nolur senağlama
cnm boşlukları doldurmak için kalem çektiğin hizanın üzerinden aynı renk far ile geç boşluklar kapanır
üst kirpiklere kalem cekmek basit, gözünüzü japon gibi cekin gerin yani, sonra kalemikirpiklerin arasindan cekin:)
benım yaptıgım goz makyajını cok begenırler ama kendımden baskasına yapamam kaydirigubbakcemile3
ılkonce gozaltıma kapatıcı stık suruyorum sonra altgozkapagımın dısına uzatarak beyaz kalem cekıyorumkı çekik gozlu olayım :jeyyar: sonra ustle alt gozkapagımın ıcıne sıyah kalem cekıyorum gozkapagıma golgelı farcekıp ustgozkapagıma lıkıt cekıp rımelımı suruyorum en sonunda ıstersem pırıltılı lıkıtı beyaz kalemı surdugum yere uyguluyorum..
be beyaz kalemı ıc tarafa uglulamıyorum cunku kırpıklerım acık renk oldugundan ıcıne beyazı yakıstırmıyorum dısına surmek daha aydınlık ve cekık gorunmesını saglıyor cunku zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?