• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldiramiyorum durmuyor

Anksiy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.005
802
123
Eski konularimi bilen bilir.Esimin ilgisizliginden sikayetciydim.Esim bana gobegimden sikayetciydi isve cilve bilmedigimi soyluyordu bana temizligime karisiyodu.Ben annemlere gityigimde beni ozledigini soylemedi.Ben sadece esime sarilmak vs istemistim.Senden kari olmaz lafi bana cok dokunmustu.Simdi esim isten cikartilmis devlet isi ve berbat bi halde beni aradi.Bu onun icin cok zor biliyorum ben esim tarafindan sevgiyi cok yasamasamda yine mutlu gunleriimizde arada oldu.Ben simdi ailemin evindeyim.2 ay oldu.2 aydir benden olanlar icin ozur dilemedi.Bugun bana karim bile benim yanimda degil sen herseyi kenara birakip hala ilgi yuzunden beni yanliz birakiyosun dedi.Ben ah etmemistim aslinda.Ben kotu olsunda hic ama hic istemedim.Ben vicdansiz miyim.Ben serefsiz gibi mi davraniyorum Allah askina ben nakor muyum.Benim bogazimdan esimin aldigi nimet gecti.Ben ama artik onunla bana tavirlari yuzunden de destek olamiyorum.Ona yaninda oldugumi ama duygusal yaninda olamiycagimi soyledim icim yaniyo.Bi gunde olsa iyi gunumuz gecti.Ben vicdansiz bir insan miyim.Ne olur yorum yazin o kadar uzuluyorumki.Sana bisey olsa ben durur muydum diyo.Nasil desteksin nerdesin diyo.

Rabbim herkese hakettiği hayatı yaşatır. Çalıştığı iş ve kazancının kibriyle eşine kötü davranmış ise Rabbim de ona karşılığını vermiştir. Başkalarının Hayatı bizim dualarımızla ilerlemiyor. Kötülük edenler ilahi adalate maruz kalmadan devam edemezler ve bunu illaki birgün duyarız. Senin durum da bu

Eski konularimi bilen bilir.Esimin ilgisizliginden sikayetciydim.Esim bana gobegimden sikayetciydi isve cilve bilmedigimi soyluyordu bana temizligime karisiyodu.Ben annemlere gityigimde beni ozledigini soylemedi.Ben sadece esime sarilmak vs istemistim.Senden kari olmaz lafi bana cok dokunmustu.Simdi esim isten cikartilmis devlet isi ve berbat bi halde beni aradi.Bu onun icin cok zor biliyorum ben esim tarafindan sevgiyi cok yasamasamda yine mutlu gunleriimizde arada oldu.Ben simdi ailemin evindeyim.2 ay oldu.2 aydir benden olanlar icin ozur dilemedi.Bugun bana karim bile benim yanimda degil sen herseyi kenara birakip hala ilgi yuzunden beni yanliz birakiyosun dedi.Ben ah etmemistim aslinda.Ben kotu olsunda hic ama hic istemedim.Ben vicdansiz miyim.Ben serefsiz gibi mi davraniyorum Allah askina ben nakor muyum.Benim bogazimdan esimin aldigi nimet gecti.Ben ama artik onunla bana tavirlari yuzunden de destek olamiyorum.Ona yaninda oldugumi ama duygusal yaninda olamiycagimi soyledim icim yaniyo.Bi gunde olsa iyi gunumuz gecti.Ben vicdansiz bir insan miyim.Ne olur yorum yazin o kadar uzuluyorumki.Sana bisey olsa ben durur muydum diyo.Nasil desteksin nerdesin diyo.
Arada verdiği mutluluğa tutunarak ne kadar daha devam edebilir ki evlilik ?

Duygusal olarak yanında değilim ama yanındayım demek ne demek

2 aydır ayrısınız sizin evlilikte kalmmamis zaten
Adam isten çıkarılmış ki devler işinden o nasıl oldu bat diye oda ayrı

Burda dövünmek yerine madem.ekmegini yedin git destek ol kendi deyiminle güzel günler hatrına yada kendini suçlama

Niye sizden kari olmazmis ya oyle demis?? Nasil desteksin nerdesin derken o cumleler gelsin beyfendinin aklina yada siz hatirlatin benden kari olmazdi ya ondan yokum diyin. :63: Gobeginden sikayetciymis isve cilve bilmiyomus adamin derdine gel demek hamile olsan hasta olsan kaza gecirsen allah korusun yenisini aranicak

Siz tabi öyle bir insan değilsiniz lütfen kendinizde suç aramayın ya lütfen bırakın birazda suçları erkekler üstlensin bı yazı görmüştüm kadın açlıktan değil ama sevgisizlikten ölür diye gerçekten o kadar doğru bır cümle sizde sadece her kadın gibi sevilmek sayılmak ilgi görmek istemissiniz zor birşey değil yani ama lütfen kendinizi suçlamayı bırakın

devlet isinden ne icin cikarildi ki? durduk yerde memurlar oyle isten cikariliyor mu? bilmedigim icin soruyorum.

ve bence ikisi bagimsiz konular, kendisi isten cikarilmamis olsaydi size ihtiyaci olmayacakti ve size boyle yanimda ol falan demeyecekti. konustuklari cok manasiz ve sizi ilgilendiren bir sey yok herkes kendi ettigini ceker.

İşinden olmasaydı aklına bile gelmezdiniz eşinizin farkında mısınız?

Olayı boğazımdan ekmeği geçti diye dramatiklestirmeyin, bahane aramayın gitmek için.

Size birşey olsa dururmuymuş, eski konularınızi da biliyorum, parmağını kıpırdatmazdi sizin için basit bir ilgi bekleme meselesi değil. Ama siz gideceksiniz belli.

Adam olaydın da kırmayaydın beni . Ben sana çok şans verdim deyin . Hem yüz kızartıcı suç , terörist faaliyetlere katılma , taciz vs olmadan ben memurluktan atılmayı duymadım . Ha çok fazla yer değişikliği olur , tayin istersin ama işten çıkarılmayı pek duymadım .
Her neyse adam iyi bir pabuç değil bence . Sen de vicdan yapma . Aldığın kararın arkasında dur. Yol ayrımını iyice belli et . İşve cilve bilmediğim gibi kimsenin ağlama omzu da olamam deyin . Hayırdır beni beğenmiyordun zamanında şimdi ne oldu da kıymete bindim deyin ?

Eski konularının hepsini biliyorum şimdi ne diye üzülüyorsun onu anlamıyorum. Seni kadın gibi görmeyen, herşeyi başına kakan bir adamdı. İlahi adalet olmuş işte daha ne üzülüyorsun. Sen çıktın baba evine geldin seni arayıp soran oldu mu boşanmamak için seni kazanmak için adım atılımı? Mutsuz edildin hor görüldün. 8 ay evli kalmıştın sanırım. Ne ekmeğini yedin Allah aşkına çalıştığın işten ayrılmışsın evlilik için çalışmanı istemeyen bir koca tabi sana bakacak. Askeri personeldi eşiniz ne yapmış da atmışlar Allah bilir.

Ah şu kör olası vicdanın. Kimden karı oluyorsa onu bulsun ondan teselli beklesin. Ne işin var ottan moktan mesele çıkartıp seni kapı önüne koyanla? Senden mükemmeliyet bekleyen adam çok mu mükemmeldi?

devlet isinden ne icin cikarildi ki? durduk yerde memurlar oyle isten cikariliyor mu? bilmedigim icin soruyorum.

ve bence ikisi bagimsiz konular, kendisi isten cikarilmamis olsaydi size ihtiyaci olmayacakti ve size boyle yanimda ol falan demeyecekti. konustuklari cok manasiz ve sizi ilgilendiren bir sey yok herkes kendi ettigini ceker.
Sözleşmeli ise bir yazıya bakıyormuş, amirim demişti.

Back
X