offff herkesdemi aynı sorun off offf
işyeri ayrı dert bana zaman ayırmıyorsun eskisi gibi değilsin iyen sevgilim ayrı dert
evdekiler ayrı dert
haftanın 6 günü çalışıyorum 7.günü evde temizlikle geçio oje sürcek vaktim yok yada şöle kafayı dinlicek ohh bee diyecek yokkkk
daha bekarım evlenince nolcak kara kara düşünüyorum kk olmasa napardım diyenlerdenim[/QUOTE
gunaydın canımm evlenınce ınan hersey gozunde daha bı buyuyoo
kımseye vakıt ayıramıyosun es dost akraba allah yardımcın olsun sevgılını ıhmal etme ama bacım boshayallersmile
canım bende çoğu zaman memnun değilim
buraya takılarak rahatlıyorum
yoksa günler nasıl geçerdi bilemiyorum
yanlız değilsin
kızlr yorumlarınızı okudumda şöle..bende 2 sene önce çalışıyordum hem de çok yoğun bazen oluyodu ki haftasonum bile olmuyodu haklsınız insan yıpranıyo.şu anda evlendm ve yurt dışındaym ve çalışımıyorum.ama inanın çatladım.yapmayın kızlar işleyen demir ışıldar çalışmak gibisi yokmuş onu anladım.tamam bi sürü sorumluluk var etraf sahtekar insanlarla dolu ama en azından bi meşgaleniiz oluyo kendinizi işinize veriyosnz iki adam görüp konuşup dert anlatıyosnz.sabah erken kalkıp günün bereketini yakalıyosuz.herşeyden önemlisi ekonomik olarak özgürsün belki elinizde az bişey kalıyo harcıyacak(eve harcandığı için) ama olsun.giyinip kuşanın süslenin püslenin yeni kıyafetler alın makyaj yapın gidin işe..
bende söleniyodum ah bi evde olsam şunu yaparım bunu yaparım diye ama olmuyo insan çalıştığı zamanlardaki gibi planlı programlı olmuyo..sadece zaman kaybı..bana soracak olursnız işinize sahip çıkın kariyerde yapılır çocukta..
bende bazen sıkılıyorum senelerdir çalışıyorum yeter artık diyorum bazen ama maalesef uymuyor. ben kamuda çalışıyorum ve o kadar iğrenç haysiyetsiz pislik insanlar varki çevremde anlatsam şaşırıp kalırsın. sessiz sakin birisi olduğum için bütün yaptıklarını ben yapıyormuşum gibi anlatıyorlar birde. ilk önceelri çok sinirleniyordum ama zaman geçtikçe alışıyor insan biraz gamsız olmaya çalış. birisine çokmu sinirleniyorsun dön arkanı kaale bile alma sen işini yap boşver. işteki sinirinide eve götürme bunu kendin başarabilirsin bak ben başardım. iş işte kalmıştır ev evde. amann boşver bir dahamı geliyoruz dünyaya sanki. şimdi o kadar rahatımki anlatamam herşeyi zaman bırakl ve her dakikanın keyfini çıkart.
bende bazen sıkılıyorum senelerdir çalışıyorum yeter artık diyorum bazen ama maalesef uymuyor. ben kamuda çalışıyorum ve o kadar iğrenç haysiyetsiz pislik insanlar varki çevremde anlatsam şaşırıp kalırsın. sessiz sakin birisi olduğum için bütün yaptıklarını ben yapıyormuşum gibi anlatıyorlar birde. ilk önceelri çok sinirleniyordum ama zaman geçtikçe alışıyor insan biraz gamsız olmaya çalış. birisine çokmu sinirleniyorsun dön arkanı kaale bile alma sen işini yap boşver. işteki sinirinide eve götürme bunu kendin başarabilirsin bak ben başardım. iş işte kalmıştır ev evde. amann boşver bir dahamı geliyoruz dünyaya sanki. şimdi o kadar rahatımki anlatamam herşeyi zaman bırakl ve her dakikanın keyfini çıkart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?