• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldıramıyorum artıkk

offff herkesdemi aynı sorun off offf
işyeri ayrı dert bana zaman ayırmıyorsun eskisi gibi değilsin iyen sevgilim ayrı dert
evdekiler ayrı dert
haftanın 6 günü çalışıyorum 7.günü evde temizlikle geçio oje sürcek vaktim yok yada şöle kafayı dinlicek ohh bee diyecek yokkkk
daha bekarım evlenince nolcak kara kara düşünüyorum kk olmasa napardım diyenlerdenim

Kesınlıkle buraaaya gelelı bıraz daha ıyıym ylnız hıssetmıyom kendımı kızlarr

offff herkesdemi aynı sorun off offf
işyeri ayrı dert bana zaman ayırmıyorsun eskisi gibi değilsin iyen sevgilim ayrı dert
evdekiler ayrı dert
haftanın 6 günü çalışıyorum 7.günü evde temizlikle geçio oje sürcek vaktim yok yada şöle kafayı dinlicek ohh bee diyecek yokkkk
daha bekarım evlenince nolcak kara kara düşünüyorum kk olmasa napardım diyenlerdenim[/QUOTE
gunaydın canımm evlenınce ınan hersey gozunde daha bı buyuyoo
kımseye vakıt ayıramıyosun es dost akraba allah yardımcın olsun sevgılını ıhmal etme ama bacım boshayallersmile

kızlr yorumlarınızı okudumda şöle..bende 2 sene önce çalışıyordum hem de çok yoğun bazen oluyodu ki haftasonum bile olmuyodu haklsınız insan yıpranıyo.şu anda evlendm ve yurt dışındaym ve çalışımıyorum.ama inanın çatladım.yapmayın kızlar işleyen demir ışıldar çalışmak gibisi yokmuş onu anladım.tamam bi sürü sorumluluk var etraf sahtekar insanlarla dolu ama en azından bi meşgaleniiz oluyo kendinizi işinize veriyosnz iki adam görüp konuşup dert anlatıyosnz.sabah erken kalkıp günün bereketini yakalıyosuz.herşeyden önemlisi ekonomik olarak özgürsün belki elinizde az bişey kalıyo harcıyacak(eve harcandığı için) ama olsun.giyinip kuşanın süslenin püslenin yeni kıyafetler alın makyaj yapın gidin işe..
bende söleniyodum ah bi evde olsam şunu yaparım bunu yaparım diye ama olmuyo insan çalıştığı zamanlardaki gibi planlı programlı olmuyo..sadece zaman kaybı..bana soracak olursnız işinize sahip çıkın kariyerde yapılır çocukta..

kızlr yorumlarınızı okudumda şöle..bende 2 sene önce çalışıyordum hem de çok yoğun bazen oluyodu ki haftasonum bile olmuyodu haklsınız insan yıpranıyo.şu anda evlendm ve yurt dışındaym ve çalışımıyorum.ama inanın çatladım.yapmayın kızlar işleyen demir ışıldar çalışmak gibisi yokmuş onu anladım.tamam bi sürü sorumluluk var etraf sahtekar insanlarla dolu ama en azından bi meşgaleniiz oluyo kendinizi işinize veriyosnz iki adam görüp konuşup dert anlatıyosnz.sabah erken kalkıp günün bereketini yakalıyosuz.herşeyden önemlisi ekonomik olarak özgürsün belki elinizde az bişey kalıyo harcıyacak(eve harcandığı için) ama olsun.giyinip kuşanın süslenin püslenin yeni kıyafetler alın makyaj yapın gidin işe..
bende söleniyodum ah bi evde olsam şunu yaparım bunu yaparım diye ama olmuyo insan çalıştığı zamanlardaki gibi planlı programlı olmuyo..sadece zaman kaybı..bana soracak olursnız işinize sahip çıkın kariyerde yapılır çocukta..

canım çok saol yuregıne saglık cok begendım ınankı yazını bende işten cıksam aynı senın gıbı olurum emınım vakıt akar gıder elımden zamansız programsız yasarım :1closedeyes: bulupta bunuyoruz galıba boshayallersmile sende orda bos durma guzum hobı edın kendıne yada kurslara falan gıt bılmıyorum nasıl oralar ama benım gıden arkadaslarım var dıl kurslarını falan kacırmıyolar belkı dıl ogrenıncede ıse de gırebılırsın(bılmıyom calısmaya ıhtıyacın varmı ama?) opuldun canım tekrar cok saol a.s.

bende bazen sıkılıyorum senelerdir çalışıyorum yeter artık diyorum bazen ama maalesef uymuyor. ben kamuda çalışıyorum ve o kadar iğrenç haysiyetsiz pislik insanlar varki çevremde anlatsam şaşırıp kalırsın. sessiz sakin birisi olduğum için bütün yaptıklarını ben yapıyormuşum gibi anlatıyorlar birde. ilk önceelri çok sinirleniyordum ama zaman geçtikçe alışıyor insan biraz gamsız olmaya çalış. birisine çokmu sinirleniyorsun dön arkanı kaale bile alma sen işini yap boşver. işteki sinirinide eve götürme bunu kendin başarabilirsin bak ben başardım. iş işte kalmıştır ev evde. amann boşver bir dahamı geliyoruz dünyaya sanki. şimdi o kadar rahatımki anlatamam herşeyi zaman bırakl ve her dakikanın keyfini çıkart.

Ay cnm ne gÜzel yorum yapmısın demekkı kamuda Öyle ha benımde en bÜyÜk ıstedıgım devlet daıresı ama cnm ıŞte sıızn cumartsı var mesaı saatınız bellı o yÖnden gÜzel :(

slm kızlar bende geldım aranıza bende cook yoruldum calışmıyorum evlıyım unıv.2 de okuyorum(aöf) 4 aylık bı bebegım var evlendıgımden berı yogunluk peşimi bırakmıyo evlendım kpss ye gırdım arkasından calışmaya basladım hamıle keldım cıktım işten unıv.1 okudum gectım 8 aylık hamıleydım ehlıyet aldım şimdı bebegım var nısanda sınavım var(aof) 1 hafta snra oss ye gırcem allah ızın verırse mayıs sonu fınaller var eylulde kpss ve butler var bu arada bı bebegım var ve kımsem yok yanımda eevın işi,bebek,okul,yanlızlık usandımmmmm artıkk.....BENDE BIRAN ONCE CALIŞMAK ıSTIYORUM DERS CALIŞMAK ıSTEMIYORUM EVDEN DISARDA OLMAK ıSTIYORUM PARA KAZANMAK ıSTIYORUM ıNŞ..:Saruboceq:

bende bazen sıkılıyorum senelerdir çalışıyorum yeter artık diyorum bazen ama maalesef uymuyor. ben kamuda çalışıyorum ve o kadar iğrenç haysiyetsiz pislik insanlar varki çevremde anlatsam şaşırıp kalırsın. sessiz sakin birisi olduğum için bütün yaptıklarını ben yapıyormuşum gibi anlatıyorlar birde. ilk önceelri çok sinirleniyordum ama zaman geçtikçe alışıyor insan biraz gamsız olmaya çalış. birisine çokmu sinirleniyorsun dön arkanı kaale bile alma sen işini yap boşver. işteki sinirinide eve götürme bunu kendin başarabilirsin bak ben başardım. iş işte kalmıştır ev evde. amann boşver bir dahamı geliyoruz dünyaya sanki. şimdi o kadar rahatımki anlatamam herşeyi zaman bırakl ve her dakikanın keyfini çıkart.

dogru soluyosun balım umarım basarabılırım cunku bu hayatta gercekten benı benden fazla dusunen yok aılen ve esın bıle dahıl buna hersey yalan hersey gıttıgı yere kadar amannnnnnn napıyım bayanssulusmile
cok optum canım a.s.

kesinlikle katılıyorum sana.heryerde haysiyetsiz insanlar var ve olacakta.bunu engeleyemeyiz sadece durumu kendimize göre ayarlyabiliriiz.bırakın sahtekar insanlar olsun etrafta.kim oldukları anlaşılacak.siz işinize sarılın ve inanın evde oturmak yada çalışmamak insanın psikolojisini;haysiyetsiz insanlardan ve olumsuz iş yeri şartlarından daha çok bozuyor...

ahhh ahhh ben de geldım arkadaslar
ben de 5 yıllık evlıyım ve 6 yıldır çalısıyorum
ben de tuhaf ınsanarın ıcındeyım
cumartesım de yok mesai saatım de bellı ama bunlar yıe de yetmıyor
başımda aynı odada mudurler şefler diğer amıelr ayrımcılık haksızlık küfürlü konusmalar laf altından asagılayıcı konusmalar bızde de var hem de ben uluslararsı bır sırkette calısıyorum

sabah ıse ısten eve yemek bulasık etrafı toparla derken sızzp kalıyorum salonda
yazık bize yaaaaaa
üstelik bende daha çocuk da yok çocuk olunca napıcam bılmıyorum
maddı yonden calısmak zorundayım
işe ilk gırdıgım seneler her sabah sacıma fön cekerken şimdi tepeden toplayıp gıdıyorum makyaj yapasım bıle yok
benım de yuzm gulmuyor masama oturuyorum kımse ıle muhatap olmadan çıkıp evıme gelıyorum

yanı yanlzı değiliz arkadaslar

demek ki herkes de aynı haleti ruhuye söz konusu.9 aylık evliyim 4 yıldır çalışıyorum.işim çok rahat , öyle karışanım görüşenim yok.şuan 2 buçuk aylık hamileyim..plansız oldu ama iyi oldu..evlenmeden önce işimi çok seviyordum öyle herkesin arayıpta bulamayacağı bir yer diyordum.evlendikten sonra herşey çok değişti.iş aynı ama ben çok bunaldım..ev ile işi aynı anda yürütmek okadar zor ki.benim yolum çok da uzun.günün 4 saatini yolda geçiriyorum..yeni evlendim borçlarım var diye devam ettim..ama artık dayanamayacağım galiba..evet işim çok iyi parası da iyi ama ben bu dünyaya bidaha gelemeyceğim.çok yıprandım..sizinde yazdıklarınız gibi asık suratlı oldum..eve yeterince zaman ayıramıyorum,temizliğini yapamıyorum kafama takıyorum...şimdi bebişde olucak..ne olursa olsun artık..
Kanaat edip evde çocuğuma bakmaya karar verdim..

Şunu çok iyi anladım..ıslam kadın haklarını çok iyi dengeliyor..Çalışmak kadına eziyetten başka birşey değil...kendime bakmıyorum bile..evliliğimden hiçbişey anlayamadım doğru düzgün..eşim bi gün çalııyor bi gün evde...Allah'tan o bana yardımce her daim..ama sabahları onu yatakta bırakıpta gitmek öyle büyük zülüm ki..çok sıkıldım..arada bulanımlara giriyorum..eşim hep çık dedi.aslında yolum yakın olsa belki yine devam ederdim..ama benim için yolun sonu burasıymış..hernekadar okumuş olsamda..

bundan sonra kendi adıma yapacağım en iyi şey çocuğumu belli bi yaşa kadar büyütmek ve ardından kendime başka meşaleler bulmak olucak...Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Back