- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
DOGRU SOLUYOSUN GUZUM BIZIM YERIMIZDE OLMAK ISTEYEN OKADAR COK İNSAN VAR KI SU DAR ZAMANDA COK SANSLIYIZ ASLINDA BAKMA İŞTE ŞÜKÜRSÜZLÜK VAR mafoldumben ALLAHIM SANA DA KOLAYLIK VERSIN HEM DERSLER HEM EV İŞİ BIDE HAMILEYMISIN İNŞALLAH BIR AN ONCE OKULUN BITERDE SENDE CALISIRSIN HAYIRLISIYLA BEBEGINE KAVUSMAN DILEGIYLE OPULDUN CANIM opuyorumnanaktan
kadın erkeğin yaptığı şeylerin dışında neler neler yapıyor..
erkekler sadece para kazanmak için çalışıyor..
kadın ise çalışıyor eve gelip ev işleri çocuk,iyi bir eş olma çabası...aklıma gelmeyen bi sürü şey...
tel çözüm; iyi anlayışlı ve her konuda yardımcı bir koca
Seda selam canım nasılsın, ben dÜn daha ıyıydım ama saat 3 sularında Şahsımla yapılan toplantıda yıne moralımı sıfırladılar, nasıl ınsanlar bunlar yaa kuyu kazmaktan baŞka ıŞlerı yok galıba..
BaŞka bır arkadaŞ msn sıne Şunu yazmıŞ gÖrsÜnlerde okusunlar dıye
" yalan rÜzgarı ............. Da Çekılse daha Çok reytıng getıreceĞını dÜŞÜnÜyorum"
valla ıyı olmaya calısıyom guzum bugun yıne kafam bı tuhafdelikafadulden
sen ıyısındır ıns optumopuyorumnanaktan
canım ben gercekten cok kotuyum bu aralar ıs yerınde kotuyum gun ıcerısınde bazen yuzum guluyo sonra fos:1closedeyes:
cok takıyorum kafaya herseyı gul gec dıyemıyorum tabıı bu durumum evede yansıyo suratım bes karıs eve gıdıyom dusun artık o evden ne beklıyon off offf sıkma canını sende gulum soleyen solesın evırıp cevırsın Allahım goruyo bılıyo ona sıgınalım baska yapacak bısımız yokkı:sm_confused: bu arada yalan ruzgarı superdıopuyorumnanaktan
cnm calsma hayatınıda zindan etmeyelım bosver bakalım sonucta calısmak zorundamıyız maalesef o yüzden ben gibi offbugün daha salı pazara cok die güne baslamayınnsırnaşık şeysırnaşık şey
He cnm ya sen sekreterlıkmı yaıyon ıŞın yogunmu
ben kışın cok yogun degılım cnm ama bende tek basımayım hiç bayan yok
oy oy keske aynı yerde calıssaydıkben sana arkadaslık ederdım ama burdan yetısmeye calısıyım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?