- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.171
- 178
- Konu Sahibi unutursamfisilda
-
Belki de bu beni güçlendirir değil mi? Ben çok hassasim, uzaktan hiç öyle gozukmesem de yakınlarımı kaybetmeye dair inanılmaz bi korku yaşıyorum. Belki bu beni büyütür, zorlanırım ama dediğiniz gibi alışırım zamanla.. allaha sığınıyorum sadecesiz bu yaşa kadar bi çok şeye alıştınız..yerleşik bir hayatınız var..evlenenleri bi düşünün..bi süre sonra zorluklar aşılır yeni bi hayata başlanır.sizde ona benzemeyen ama benzerlikler taşıyan yeni bir hayata adapte olmaya çalışıyorsunuz.bir koltuk düşünün,yerini değiştirdiğinizde gözünüz onu yerinde arar..ama bir süre sonra alışırsınız.bu arada annenizle sizin görüşme yasağınız yok sonuçta,istediğiniz zaman görürsnüz,onun evde olmaması,sizi etkileyecektir tabi.bu durumu olabildiğince kabullenmek işinizi kolaylaştırır diye düşünüyorm.
Üç kez okudum, gerçekten teşekkür ederim beni çok iyi anlamışsinizaile bireylerinin ruh sağlığı için boşanmaları en akıllıca olanı.altından kalkarsın,korkma...süregelen düzen bozulacağı için başta biraz zorlanırsın ama çok küçük de değilsin,bir düzen kurarsınız baba-kız kendinize,herşey yoluna girer,biraz cesaret
hayatta herşeye zor olsada alışılıyor canım.anne baba sonuçta.rabbim başımızdan eksik etmesin.kaygın olacak tabi ama bunu en az üzüntüyle atlatman dileğimle..Belki de bu beni güçlendirir değil mi? Ben çok hassasim, uzaktan hiç öyle gozukmesem de yakınlarımı kaybetmeye dair inanılmaz bi korku yaşıyorum. Belki bu beni büyütür, zorlanırım ama dediğiniz gibi alışırım zamanla.. allaha sığınıyorum sadece
Çok teşekkür ederim..Annenin ruh sağlığı çok iyi gelmedi bana..
Baya yıpranmış anlaşılan..
Allah yardımcınız olsun..
Aminn inşallah. Hani şey gibi hissediyorum, yasayinca başıma gelince o kadar korktuğum şey bu muymus diycem gibi.. Hayırlısıhayatta herşeye zor olsada alışılıyor canım.anne baba sonuçta.rabbim başımızdan eksik etmesin.kaygın olacak tabi ama bunu en az üzüntüyle atlatman dileğimle..
Kalitesiz bir insan oldugunuz her halinizden belli bu kadar saldırı halinde olmayın. Neyse site kuralları gereği daha fazla cevap yazmayacagim size. Siz de uğramayin konuma/konularıma zaten gergin olan sinirlerimi bi de siz germeyin.
Ya yemin ediyorum siz böyle söyleyince aklıma şunlar geldi, 14 15 yaslarimdayken annemle babam tartışırdi, biraz zaman geçerdi babam ilgilenmezse eğer(nadir durumlarda, gerçekten onurunu kıracak şeyler soylediyse) hasta numarasi yapardı bana da babamı aratırdı annem çok fena oldu gel ilgilen bi bak dedirtirdi.. o kadar haklısınız ki. Boşanmaz mi diyorsunuz şimdiAnneniZ karakterind biri boşanmaz babanızdan . Boşanamaz yani... Zannediyorki babanız onu bırakamaz. Bunlar hep psikolojik şiddet. Bakın görün iş ciddiye binsin anneniz neler yapacak. Muhtemel hasta olur, ağlar ... Ne dseniz boş anneniZe... Babnıza Allah kolaylık versin...annenize de basiret... Siz de annenize bakın ve nasıl biri ol ayacagınıza karar verin bence... İnsan isterse gerçekten farklı oluyor
Ne demek istediğim konuya uğrarim yazarım benim konuma ugramayacaksin arkadaş görmek istemiyorum senin saçma sapan yorumlarını. Allah allah yaa. Daha senin mesajına cevap vermeden ayırdım, sonra da üslubun inanılmaz çirkin geldiği için belirtmeden geçemedim evet neresi sıkıntı? Senin sayende mi okumuş oldu şimdi insanlar bunu mu söylemeye çalışıyorsun? Bi gitistediğim konuya uğrarım yazarım seni de ilgilendirmez, bir cümlelik bir mesajdan yüz bin anlam çıkarıp gocunarak kendi kaliteni ve psikolojini yerlere döktün zaten. madem dediğim o kadar ters bişeydi uygulamasaydın ben mesajı yazdıktan sonra hemen paragraflara ayırmışsın yazan da hep ondan sonra yazmış zaten. hayır bu kadar mutsuzsan sen konu açma madem
Ne demek istediğim konuya uğrarim yazarım benim konuma ugramayacaksin arkadaş görmek istemiyorum senin saçma sapan yorumlarını. Allah allah yaa. Daha senin mesajına cevap vermeden ayırdım, sonra da üslubun inanılmaz çirkin geldiği için belirtmeden geçemedim evet neresi sıkıntı? Senin sayende mi okumuş oldu şimdi insanlar bunu mu söylemeye çalışıyorsun? Bi git
Babam çok sabırlı bi adam. (Maşallah). Melek gibi hâlâ kendinde birseyler ariyo ben naptim da böyle oldu diyo. Adamın tek isteği aile mutlu huzurlu olmakti. Iyi insanların sinavi ağır oluyor
Gayet kaldiririm, buradan gorus istemem muhtac oldugum anlamina gelmez neleri kaldirdim bunu da kaldiririm. Hem seni ilgilendirmezsen daha bir cümleyi doğru okuyup kaldıramıyorsun aile problemlerini hiiç kaldıramazsın
Allah gostermesin ya daha mice mutlu günler göreceğiz babamla. Ben de bitsin istiyorum zaten artık gerçektenBöyle tanıdığım bir çift var. Adam kanser oldu sonunda. Boşver herkes kendi yoluna baksın.
Gayet kaldiririm, buradan gorus istemem muhtac oldugum anlamina gelmez neleri kaldirdim bunu da kaldiririm. Hem seni ilgilendirmez
a buYa yemin ediyorum siz böyle söyleyince aklıma şunlar geldi, 14 15 yaslarimdayken annemle babam tartışırdi, biraz zaman geçerdi babam ilgilenmezse eğer(nadir durumlarda, gerçekten onurunu kıracak şeyler soylediyse) hasta numarasi yapardı bana da babamı aratırdı annem çok fena oldu gel ilgilen bi bak dedirtirdi.. o kadar haklısınız ki. Boşanmaz mi diyorsunuz şimdiama bunu cok istiyor görünüyor?
Ya sen mi anlamak istemiyosun ben mi anlatamıyorum? Yaş kac 12 mi 13 mu? Ben SANA SORMUYORUM ARKADAŞIM Daha gelip yok kaldıramazsin edemezsin diye cevap veriyosun. Kaldirabilir miyimin anlami beni zorluklar bekliyor, Durumum böyle böyle uzaktan nasıl görünüyor görüş almakti laf yetistirmeye kafa yorup vakit ayirdigin kadar konuyu okusan ugrastirmazdin beni bu kadar. Aa yeter yahu ne bu be gelismemis beyinlerle uğraşıyoruz kendi sıkıntımız yetmediği gibiilgilendirmiyosa niye konu açıyosun o zaman üyelere soruyosun sonuçta kaldırabilir miyim diye ben de sana diyrum ki hayır kaldıramazsın şimdi de kaldırırm diyosun o zaman niye bize soruyosun te allahım ya :)
Aynen öyle diyor vallahi senin için hiçbir zman önemli olmadım ki zaten diyor. Istenmeyen çocuk değil de, 6 kardeslermis, köyde geçirmiş çocukluğunu, ananem de soğuk bir kadındır bir kez başı oksanmamis dedem deseniz sinir abidesi zaten. Peki napabiliriz bu durumu ne düzeltir? Bu arada yorumlarınız cok isabetli, psikolog/psikiyatr/sosyolog musunuz?Aslında annenizin bu kibrinin altında değersizlik hissi var. Ya istnmeyen çocuktur, ya annanniz onu düşürmek istemiştir ya erkek olması istenmiştir ya da babasından e annesinden hiç duygusal doyuma ulaşmamıştır. Tüm bu hırçınlığın sebebi bir ürlü doyuramadığı değersizlik hissi. İnsanlarla kötü olmasının sebebi de bu... Babanızla kavga ederken eminim hep zaten hiç bana değer vermiyosun diyordur :)
Elbette çözümü bu şekilde olmamalı ama acınası bir durum işte... İnsan kndi değerini farketse bu huysuzluğu da gidecek ama böyle böyle narsistnoluyorlar
a bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?