• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Duyduğuma göre bizi yalnız bırakmak istemiyormuşsun bu konuda hatta arkadaşlarım dersler notlar sınavlarla cebelleşirken ben rahat oturamam deyipo bir iki sınava başvuracakmışsın :27:

Yoonkim demişse kandırmış seni :27::27: en son girdiğim sınav ehliyet sınavıydı oda kaç sene oldu :27:

Bazen diyorum keşke dilimde olanın birazıda içimde olsaydı aman neyse harbi içimiz küflenmiş bizim :ssz:

İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız şu Kpss de yüzümüz oradan güler

cidden ama bizi buradaki muhabbetle görenler gerceğimizi görseler ne yaparlar acaba:9:

cidden ama bizi buradaki muhabbetle görenler gerceğimizi görseler ne yaparlar acaba:9:

:9: ben bunu çok yaşıyorum burada yazıyorum yazıyorum artık kafada nasıl bir profil canlanıyorsa facebookta eklediğimde felan aa biz seni daha uçuk kaçık bir şey bekliyorduk diyorlar.İstisnasız bu böyle oldu :1: sırf eğlenmek adına yazıyorum gerçekle alakası yok.

Gerçekten sakin ve depresif bi ruh halim var,hele şu son zamanlarda sürekli sorgulamaktan bunalıma gireceğim :50:

Bıkkınlıktandır.Senelerce emek verip olmamasındandır.Bende de var o.Daha doğrusu hayata karşı hiç bi beklentimin kalamdığını hisediyorum bazen

Ben poh var gibi 3.sınıfta başladım çalışmaya,millet gezerken hep inekledim.Gezenler gitti,ben kaldım.

Ben poh var gibi 3.sınıfta başladım çalışmaya,millet gezerken hep inekledim.Gezenler gitti,ben kaldım.

Bir yerde yanlış yapıyoruz ama nerede bende çözemedimçMilletin işi tereyağından kıl çeker gibi oluyor.Biz kıçımızı yırtıyotuz yine yok.
Gelde soğuma işte

:9: ben bunu çok yaşıyorum burada yazıyorum yazıyorum artık kafada nasıl bir profil canlanıyorsa facebookta eklediğimde felan aa biz seni daha uçuk kaçık bir şey bekliyorduk diyorlar.İstisnasız bu böyle oldu :1: sırf eğlenmek adına yazıyorum gerçekle alakası yok.

Gerçekten sakin ve depresif bi ruh halim var,hele şu son zamanlarda sürekli sorgulamaktan bunalıma gireceğim :50:

aynen canım aynen.
ya bir de bizi sanki tutumus aynı yere koymuslar hepimiz depresifiz normalde ama sohbette belli etmiyoz:9:

ne bilim valla belki nasibimiz yoktur.

Back
X