- Konu Sahibi SevdaLinka
- #4.521
daha yeni mezun olmussun dur helesen benim yerimde olsan ölürdün kesin
![]()
isyan etmiyodum da bu özcan olmayaydı iyiydi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha yeni mezun olmussun dur helesen benim yerimde olsan ölürdün kesin
![]()
benim herif işli de ben bir baltaya sap olamayanlardanım![]()
isyan etmiyodum da bu özcan olmayaydı iyiydiinşallah işsizlikten çıkarız en kısa zamanda paramızı yeriz tatlı tatlı kimbilirrrrr
![]()
niye öyle diyon la seymen ağayken ben de beğenirdim onu.![]()
özcanı karıstırma şimdiisyan etmiyodum da bu özcan olmayaydı iyiydiinşallah işsizlikten çıkarız en kısa zamanda paramızı yeriz tatlı tatlı kimbilirrrrr
![]()
ipsiz sapsızın tekiyiz![]()
ya niye üzüldün ki neyi var özcanın yoklukta gider işte![]()
Siz daha iyiymişsiniz biz tutturduk yükseklisans falan daha da beter işsiz kaldık.Aman kader kısmet diyip salayım kafamı yoksa düşün düşün hasta olacağım.Yüzüm egzama oldu kesin sıkıyorum kendimi sürekli ondandır.sizin kaç zamandır sürüyor ilişkiniz canım.
benim herif işli de ben bir baltaya sap olamayanlardanım![]()
noldukine hemen uğrayıp bakayımLa cübbeli topiğine gelin iki dk,sağduyu gözlerimi yaşartıyor.![]()
Siz daha iyiymişsiniz biz tutturduk yükseklisans falan daha da beter işsiz kaldık.Aman kader kısmet diyip salayım kafamı yoksa düşün düşün hasta olacağım.Yüzüm egzama oldu kesin sıkıyorum kendimi sürekli ondandır.sizin kaç zamandır sürüyor ilişkiniz canım.
bizim 5 yıllık canım. boşverin yükseği falan hiç gerek yok. her halükarda iş zor bulunuyor ve okuduguna da değmiyor.Siz daha iyiymişsiniz biz tutturduk yükseklisans falan daha da beter işsiz kaldık.Aman kader kısmet diyip salayım kafamı yoksa düşün düşün hasta olacağım.Yüzüm egzama oldu kesin sıkıyorum kendimi sürekli ondandır.sizin kaç zamandır sürüyor ilişkiniz canım.
ne zaman didimbir de bana tripcan der![]()
bugun o kadar cok yazdım ki o konuya her yerde cübbeiyi görüyorum artıkLa cübbeli topiğine gelin iki dk,sağduyu gözlerimi yaşartıyor.![]()
Ne sandın?![]()
kortizonlu krem alerji hapı nemlendirici verdi cildiye bana gittin mi doktora ilerlerse çok kötü oluyor geçmiş olsun canım.Yüzüm mahvoldu resmen çirkinleştim ben yaofff kaderdaşımbende stresten egzama oldum saçımda ve yüzümde
![]()
Sevdoş topiğin girişine yaz işsizler topluluğu diye![]()
romantizm, tutku![]()
ateşli didi![]()