- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #4.501
iyidir canım arada muhteşem yüzyıla bakıyorum.Hürrem ölmese iyiydi severdim onu ama gerçek tarihte de önce o ölüyor.
ben hiç izlemedim o diziyi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyidir canım arada muhteşem yüzyıla bakıyorum.Hürrem ölmese iyiydi severdim onu ama gerçek tarihte de önce o ölüyor.
ünlüyle flörtleşmek herkese nasip olmaz![]()
şarkıcı fanı ergen gibi rüya gördüm yaseneler sonra öss gibi sınava hazırlanırsam böyle olur, benim yaşımda millet neler yapıyo
![]()
şarkıcı fanı ergen gibi rüya gördüm yaseneler sonra öss gibi sınava hazırlanırsam böyle olur, benim yaşımda millet neler yapıyo
![]()
İzle canım benim çok güzeldir.
ben hiç izlemedim o diziyi![]()
daha yeni mezun olmussun dur helesen benim yerimde olsan ölürdün kesin
![]()
merhaba kızlar.Rengina ben varım nasılsın canım?
hacı bilmem kiKanka evleniyoz mu bu sene de olmazsa...![]()
İzle canım benim çok güzeldir.
demek istemiyorum diyorumneyse iş çıkmaz senden bibiye sorarım
![]()
Ay kıyamam sana sen de bendensin.![]()
Ordu mu harem mi?![]()
demek istemiyorum diyorumneyse iş çıkmaz senden bibiye sorarım
![]()
merhaba canımmerhaba şekerim.![]()
Allahım Tanıdığım herkes evleniyor ben böle bakıyorum ardlarından.Bugün arkadaşım mesaj attı sözlemiş.Kız tanışalı bir yıl olmadı.Ben 5 yıldır arpa boyu yol alamadım![]()
o kadar stardan özcan denizi görüyosan sınavda aha bunu alırsın demek mi acaba![]()
Tam üstüne bastın canım koşullar olmayınca napalım bekliyeceğiz.Sizde mi öylesiniz.
sen niye evlenmiyon işsiz misin biz gibi![]()
Tam üstüne bastın canım koşullar olmayınca napalım bekliyeceğiz.Sizde mi öylesiniz.