• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Herşeyi unuyturucaz sana :27:

gazozunu ictim ben nerdeyim demeye başladım... :44: :27: bir gun adımı da unutmam umarım :37:

umarım çözümü en kısa zamanda bulursun, hayat dertlerle oturup ağlamakla geçmeyecek kadar güzel aslında..

aynen dedigin gibi bade, kısmet diyorum artık... :31: nerden baksan kucuk dunyaların kucuk sorunları işte. bunlara takılıp kalmamak gerek :8:

mailden bildirimleri görünce zıpladım.... şimdi elimdeki işi yetiştirmem lazım. öpüyorum sizi hanımlar :54:

şimdilik kaçıyorum ama gece gelecegim :10:

gazozunu ictim ben nerdeyim demeye başladım... :44: :27: bir gun adımı da unutmam umarım :37:

aynen dedigin gibi bade, kısmet diyorum artık... :31: nerden baksan kucuk dunyaların kucuk sorunları işte. bunlara takılıp kalmamak gerek :8:

mailden bildirimleri görünce zıpladım.... şimdi elimdeki işi yetiştirmem lazım. öpüyorum sizi hanımlar :54:

Bekliyoruz canım :21::21:

bekleriz canım akşam konuşuruz :16:

Back
X