• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

çok kaldım ben bugün nette :ssz:
başım da agrıdı ekrandan her zamanki gibi :25:

vaaay sevgi ptırıcıkları :27:

:23::23::23:

Gel seveyin göbüşünü sıcak yorba koyayım geçer hemencecik :38: okadar sancın var spor yapıyosun bide daha çok ağırır sonra canım :25:

Gündüz çok fenaydı bibi,derste uyudum bi ara inat ettim içmedim ilaç,geçen aya göre hafif atlattım ilk günü şükür.:7:

Yok be kaslar çalışıyo,iyi geliyo bana.

Selam kızçeler :3::3:
Spordan bahsedilmiş. Bende haftaya salona yazılcam. Leslie pek etki etmiyor da Jillian tavsiye ederim acayip bişi

O ağır geliyo bana hacı,Leslie bana 5 kilo verdirdi 3 ayda.:ssz:

İşte bunda 1 ayda verirsin sıkılaşma da cabası. İlk zamanlar bana da çok zor geldi hatta 10 dakika yapıp bırakmıştım sonra squat yaptım bi ara o bacaklarımı güçlendirdi jillian daha kolay yapmaya başladım. Son levele kadar geldim de işte ara verdim. Haftaya salona yazılcam koşuya başlayayım diyorum. :1:

İşte bunda 1 ayda verirsin sıkılaşma da cabası. İlk zamanlar bana da çok zor geldi hatta 10 dakika yapıp bırakmıştım sonra squat yaptım bi ara o bacaklarımı güçlendirdi jillian daha kolay yapmaya başladım. Son levele kadar geldim de işte ara verdim. Haftaya salona yazılcam koşuya başlayayım diyorum. :1:

Aman hacım ben almayım,alana da mani olmayım.:27:

Back
X