- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #1.321
[sıze=3]
tabikide canımmm gözüne soka soka kıskandırma olmaz taktiği bilcen ben hürrem kılıklı olduğum
için bu entrikaları bana sorucan[/sıze]
sen karanfilli su içtin mi?
Maşallah canım ne güzel oturtmuşsun hayatını. Sen güçlü oldukça daha da güzel olur her şey. Okulla arası nasıl paşanın?
yok canım henüz. Tedavi görüyorum ben 2 aşılamam var sonra da yazın bir tüp ve şubatta dondurulmuşlarla deneme negatif. Bu yaz artık tatil yapıcam çok bunaldımk kafamı dağıtmam lazım annemde eşimde öyle istediler bana kalsa yine denerim de Eskişehir'de yaptırdım memnun kalmadım İst. gidicem de annemde kalıp yaptıracaktım ama o da yıprandı geldi bana baktı gördü o da her aşamasını biraz toparlansın o da istedim öyle işte kısmet Allah ol derse olur. Bir daha ki yaza deneriz artık çalıştığım için.
Canım erken evlendin demek. Maşallah yavruna evet arkadaş gibi büyürsünüz. Ailenin sahip çıkması da güzel tabii. Herşey gönlünce olur inşallah.
Bir iki taktik patlat bakalım
dejavum sen sal çayıra mevlam kayıra bak bırak hiç düşünme kafano boşalt rabbim vericek inşallahhh
Hmm alalım taktikleriii[sıze=3]
tabikide canımmm gözüne soka soka kıskandırma olmaz taktiği bilcen ben hürrem kılıklı olduğum
için bu entrikaları bana sorucan[/sıze]
Benim işçiler hala gelemedi..alla alla. Elleri bu kadar mı ağır olur. Aşağıdan dolap alıp gelecekler yoklar hala.
ya konu iice koyulaştı benim çıkmam lazı.öpüyorum sizi.pazartesi yine toplaşalım
OHOOOOOO ben sana özelden patlayım burdan olmaz
aba abaa sen ayda bir geliodunnn 2 gündür buradın bakıyorummdaaaaa
Yarın da bekleriz ama biz şimdi..
banane bziede anlattt...ama şimdi değil pazartesi çıkıyorum ben
hoş sohbetler ola( şu ikondan nefret ediyorum)
tamam şimdi ben bir rapor hazırlıyorum detayları ile yazıcım
isyan yemin ederim aklımdan sen geçiyordun
canım nasılsınnn sabah gördüm kusmuşsun bende sen gibiydim çok kustum
Ama 4 aya girince geçti geçer inşallah.
herşeyden tiksinmiştim.
evet canım ya çok tatlı insanlar var burda geyik yapıoz
yaa fallenn fenayımm ben yaaa...
salı günü serum yedim...şimdide ilaç kullanıyorum..
şlacın etkisi geçtiği anda kafam klozetten çıkmıyor yaaa...
4 ay derkenn ben 3 ay diye hayal ediyordummmm
ben sadece küçük domatesleri var ya ondan yiyorumm pek tatlıı oluyorrrrekşi ekşi içime iyi geliyorrr
bende yapmak istiyomm geyik ama çok böle ekrana bakınca midem kalkıo...bilgisayardan tiksindimm sanırımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?