• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Ayy güldürdün beni delüü kızzz :9:
Birde bunun burcu oğlakk bir inat ki sormaa :41:
Bende koç burcuyumm ama o benden inat..

Haftaya perşemde günüde doğum günüm bakalım napıcakk :14:

Koç ve oğlak mı?? İkinizde de boynuz var amaaaa…vay bu çekişmeler bitmez anacım.

"Neden sorun edeyim ki kalpler bir olduktan sonra"
Bunu işaretlediğim yeri belki söylemeye çalışmıştırr :26:
Ben iyiyi düşünmek istiyorum :14:

ozam iyiye yoralım lili.bulandırmayalım kafanı.bence ortak bi yerde sen görüşme ayarla.ve sakin bi dille konuşun.farkında değilsindir belkide ona öyle gelmiştir..ima olarak anlamıştır

Onlara sorduğum zaman kafam daha çok karışıyor. Mutfağa perde yaptıracaktım bir sordum bana öyle detaylı perdeler gösterdiler ki mümkün değil ben onları takıp, yıkayıp çıkaramam. Nasıl uğraşıyor ki inşalar?
Ben de kısa istiyorum ama karar verme sorununun son noktasındayım.

hm anladım canım benim kaynanam sağolsun ben şehir dışında olduğum için benden habersiz kafasıan göre perde almış takmış bir yatak odamın perdesini ben getirdim istediğimi yani. Eşyalarım da öyle neymiş yazın pahalı olurmuş hazır ev boş zaten alalık koyalım deyip almış hiç tarzım değil yani. O yüzden evimden hoşnut değilim tamam salonumu her gören beğeniyor ama ben beğenmiyorum napıyım eğer başka eve taşınmazsam da değiştiricem herşeyi.

Kuzum pempe tonlarında katlamalı perde yaptırsan çok şık durur bence..
Zebra modelleri varya, onu pembe beyazlı yaptırabilirsinn :31:

Hmm ne güzell siz eşleride tanıştırmışsınızz baksana..
Bizde kızlar toplancaz bakalımm
:29:
Kızzz Şişecam eskişehir'emi taşındı öyle duymuştum..
Ve Eskişehir çok güzel diyorlar...
Bence hediye olarak nevresim takımı alabilirsin..
Ben bana bi keresinde nevresim takımı hediye getirmişlerdide çok sewinmiştim nedense :9:

Valla hiç bilgim yok şişecam konusunda canım. Rastlamadım yada dikkat etmedim. Eskişehir çok güzel evet İstanbul'dan geldimm ben buraya 6.5 senedir evliyim ve güzel sakin ama cafeleri filan da güzel yani İstanbul'a göre tabi iki küçük çarşısı filan ancak işte ama ben de merkezde oturuyorum yazın yürüyerek dolaşıyoruz güzel oluyor. Nevresim takımı da bol bol var onda ya çok misafir ağırlar da anneme sordum kıyafet al dedi bluz filan bakıcam galiba kapalı o yüzden herşeyi giyemiyor yakası çok açık olmucak filan dayım kızıyor. Bakıcam yarın artık.

Zebra model öyle değil ama..
Ben kullanıyorum bi zorluğu yok..
Diğer katlamalılar gibi değil balımm :6:

Zebrayı bende seviyorum ya balkonuma cam pimapen yaptırdım kapattırdım sanırım alıcam oraya zebra bende.

Yoook o kadanda degil:)))
Cumhurbaskanligi secimine kadar baris ilan ettk:)))
Cumhurbaskanligi seciminde ringlere döncez hazrlanin:)))

seçimlere katılamıcam ben erken rezervasyon yaptırdım bir tek o tarihlerde izine çıkabiliyorum 10 ağustosta tatilimin 1. günü olacak :26:

Biz 5 ay oldu tanışalı kızlar..
Bana karşı konuşmalarında hiç bir değişiklik yok..
Konuşurken benimle aşk adamı diyebilirim..
Ama şu son 2 aydır hep bir aksilik çıktı..
Olabilir eyvallah, benimde işlerim oldu ama
o anadolu yakasında oturuyor bende avrupa yakasında..
Ve iş yeri ewine çok uzak ..
Benim ewime daha da uzakk...
Ama önceden akşamaları saat 9'da çıkar gelirdi onca yolu köprü trafiği vs...
Şimdi bu iki ayda ne değişti diyorum..
Bunu sordum bişi yok diyor sen buyutuyorsun diyor kavga çıkartıyorsun diyor..
Bu hafta sonuda görüşemicez çünkü cumartesi günü işe gitmesi gerekiyormuş
Pazar günü de şirketin organize ettiği bir etkinliğe katılması gerekiyormuş.
Mecbur gitmesi lazım çünkü organizasyonu her şeyi ayarlayan bu..
Etti mi sana 3 hafta..
Bende şaşıyorum işte hafta içi çıkıp gelmemesine..
Bana dediki, bişi yok olsa söylerim.. (gerçektende bişi olsa bunu bana çekinmeden söyleyebilecek bir karekterde kendisi)
Eskisi gibi enerjim yok, işlerim çok yoğun ve ewe kendimi atınca pilim bitiyor..
Ewet önceden geliyordum ama bu kadar yoğun değilDİM..
Sen buyutuyorsun diyor..
Dedimki 3 hafta görüşemememiz sana normal geliyor mu?
Ewet dedi :53:
Neden sorun edeyim ki dedi..
Burda ne demek istedi ya :14:

Canım bir şey olmayabilir yani görüşmeye gelmiyor diye bir şey vardır diyemeyiz ama özlemesi gerekmez mi yani 3 hafta insan özler, görmek, vakit geçirmek ister 3 haftada birkaç kere gelmesi gerekirdi yorgundur tamamda taş taşımayacak ya. Haftaya da görüşmeseniz 1 ay olacak ve aynı şehirde yani. Fazla bana kalırsa biraz daha rahatsız olduğunu belli etmelisin, özlemiyor musun ben özlüyorum filan demelisin ki değer veriyorsa seni kaybetmek istemiyorsa gelir. Bazı durumlarda da kendini çekmek gerekiyor biraz hani mesela aramamak gibi filan. Hep sen mi arıyorsun yoksa o da sık sık arar mı sen arama bakalım hep o arasın ne sıklıkta arayacak, soğuk konuş hatta işim var konşamıcam de yani kaybetmek istemiyorsa ve birşeylere bozulduğunu anlayınca gelmesi lazım bakalım gelecek mi.

O zaman azcık dik kafalı bu.
Yani seni biraz törpülemeye çalışıyor. Biraz rahat olmaya çalış.bir akşam sen sürpriz yap mesela. Evinin anahtarı varsa git yemek yap bekle falan.

alıntıları iice sıvamışsın:1::1::1::1:

üff kavga wtmeye yer aramış o. yok ben anlıyorumda ima varıda. anlıyodunda ondanmı gelmiyodun o zaman. marifet anlamak değil yapmakk hıhh sinir oldum.
yazan: sevgilisi olmayan kıskanç kız

:60::60::60: sevgilisi olmayan kıskanç kızz yesinler seni

hm anladım canım benim kaynanam sağolsun ben şehir dışında olduğum için benden habersiz kafasıan göre perde almış takmış bir yatak odamın perdesini ben getirdim istediğimi yani. Eşyalarım da öyle neymiş yazın pahalı olurmuş hazır ev boş zaten alalık koyalım deyip almış hiç tarzım değil yani. O yüzden evimden hoşnut değilim tamam salonumu her gören beğeniyor ama ben beğenmiyorum napıyım eğer başka eve taşınmazsam da değiştiricem herşeyi.

Valla hiç bilgim yok şişecam konusunda canım. Rastlamadım yada dikkat etmedim. Eskişehir çok güzel evet İstanbul'dan geldimm ben buraya 6.5 senedir evliyim ve güzel sakin ama cafeleri filan da güzel yani İstanbul'a göre tabi iki küçük çarşısı filan ancak işte ama ben de merkezde oturuyorum yazın yürüyerek dolaşıyoruz güzel oluyor. Nevresim takımı da bol bol var onda ya çok misafir ağırlar da anneme sordum kıyafet al dedi bluz filan bakıcam galiba kapalı o yüzden herşeyi giyemiyor yakası çok açık olmucak filan dayım kızıyor. Bakıcam yarın artık.

Zebrayı bende seviyorum ya balkonuma cam pimapen yaptırdım kapattırdım sanırım alıcam oraya zebra bende.

seçimlere katılamıcam ben erken rezervasyon yaptırdım bir tek o tarihlerde izine çıkabiliyorum 10 ağustosta tatilimin 1. günü olacak :26:

Canım bir şey olmayabilir yani görüşmeye gelmiyor diye bir şey vardır diyemeyiz ama özlemesi gerekmez mi yani 3 hafta insan özler, görmek, vakit geçirmek ister 3 haftada birkaç kere gelmesi gerekirdi yorgundur tamamda taş taşımayacak ya. Haftaya da görüşmeseniz 1 ay olacak ve aynı şehirde yani. Fazla bana kalırsa biraz daha rahatsız olduğunu belli etmelisin, özlemiyor musun ben özlüyorum filan demelisin ki değer veriyorsa seni kaybetmek istemiyorsa gelir. Bazı durumlarda da kendini çekmek gerekiyor biraz hani mesela aramamak gibi filan. Hep sen mi arıyorsun yoksa o da sık sık arar mı sen arama bakalım hep o arasın ne sıklıkta arayacak, soğuk konuş hatta işim var konşamıcam de yani kaybetmek istemiyorsa ve birşeylere bozulduğunu anlayınca gelmesi lazım bakalım gelecek mi.

Hediye alacaksan ben de olsam nevresim falan alırdım. Yani benim fix hediyem aslında nevresim.
Kimin özel günü olursa nevresim. Her eve lazım.
Şahsen bana da gelirse çok memnun olurum.

Nasıl taktik:D kopyala yapıştır.
Şu çaresizlik insana neler yaptırıyor.:32:
düğün günü evine gönderilen bir kız varmış da onun konusuna yazıyordum bu arada.

bdv'desin herhall..bi kaç gün oraya girmicim.hep kandırlıyoruz:27:

bdv'desin herhall..bi kaç gün oraya girmicim.hep kandırlıyoruz:27:

Burası bi sakinledi bakayım dedim. Konu yok zaten. Uzun bir zamandır da baydı.
Bir de hep yeni üyeler konular şaibeli.
Şimdi siyaset in, bdv out oldu.:32:
Yeniden kurallar geldi ya ban almak istemiyorum.

Koç ve oğlak mı?? İkinizde de boynuz var amaaaa…vay bu çekişmeler bitmez anacım.
Ewettt bitmez gibim duruyiii :26:
ozam iyiye yoralım lili.bulandırmayalım kafanı.bence ortak bi yerde sen görüşme ayarla.ve sakin bi dille konuşun.farkında değilsindir belkide ona öyle gelmiştir..ima olarak anlamıştır
Benim dik dik konuştuğum söylenir ama farkında değilim ewett balım ya:50:
Laflarına çok alındım ben..
Napim üzül, umrumda mı sanıyosun felan..
Bana ben çok zorumdur demiti de bu kadar acımasız oalcağını düşünmüyordum..
Şimdii benimle hiç bşii olmamış gibi aşkımlı bitanemli konuşuyorr...
Bunları söyleyen o değilmiş gibi:26:

Ewet kendimi geri çekmem lazım o konuda haklısın..
Mesela buluşmayla ilgili ağızımı bıçak açmıcak..
Kızz varya birbirimizi hep özlediğimizi söyleriz birbirimize..
Dün hatta iş çıkışı aradı, burnumda tütüyorsun dedi..
Bu haftada aşkımı öpüp koklayamıcam dedi..
Ulan ozaman desene haftasonu görüşemicez ama ben hafta içi gelicem aşkımın yanına diye :14:

Ben 26 oda 31 yaşında :ssz:

31 yaşında işte :27::27::27::27:

Al bak gördün müü ben intihar etcem şimdii yaa :14:
Bana dedi ki sen böyle yaptığın için olabilir mi acaba..
Ne yapıyormuşum ben dedim, bu konuda hep üstüne gitmişim,
görüşmeler seyrekleşmiş geleceği varsa da gelmiyormuşş..
Bakk bakk kafaya bak..
Ben 15 gündür bu konuyu konuşmaya çalışıyorum seninle beni susturan sensin dedim..
2 aydır bu durum var aramızda dedim..
Ondan önce de imaların vardı dedi ben anlamıyor muyum sanıyorsun dedi..
oFF YAAA :14:

çok kaprisli anam senınki yolarım ben onu yaaaaa :20::20::20::20::20:

Ulan ozaman desene haftasonu görüşemicez ama ben hafta içi gelicem aşkımın yanına diye :14:

valla hiç oralı olma bence hiç sallama onu bak bakalım o zaman ne yapcak :6::6::6:

31 yaşında işte :27::27::27::27:

çok kaprisli anam senınki yolarım ben onu yaaaaa :20::20::20::20::20:

valla hiç oralı olma bence hiç sallama onu bak bakalım o zaman ne yapcak :6::6::6:

Deneyeceğimm...
20 Nisanda da ailesiyle Bulgaristana memlekete gidecekler
1 haftalığına pasaport için..
Ozaman da 1 hafta yok ..
Ayy batsın bu dünyaa offfffff:84:

Yanii görüşelim demiceksin, soğuk konuşacaksın, sorduğunda yok bir şey diyeceksin aradığında hemen açmıcaksın biraz merak edecek. İstiyorsa dediği gibi özlüyorsa bu durumda gelir yani bak işte h.sonu görüşemeyeceğiniz belli madem özledim diyor haftaiçi gel yani arabası da varmış ne var erkek bu ailesi nerede kaldın mı diyecek yani. Benim Eskişehirdeydi çıkarken her ay geliyordu cuma akşam biniyordu sabaha karşı oluyordu İstanbul'da uyumadan ya da azcık uykuyla duruyordu geziyorduk. Bir şubattan nisana kadar gelemedi. Tamam İstanbul trafiği de berbat ama görüşmemek için bahane değil o biraz sana inat yapıyor da ne inadı özleyen insan inat mı yapar. Ayy biz de yangına körükle gidiyoruz valla eh yeter deyip ayrılırmışsın aman aman :18:

Deneyeceğimm...
20 Nisanda da ailesiyle Bulgaristana memlekete gidecekler
1 haftalığına pasaport için..
Ozaman da 1 hafta yok ..
Ayy batsın bu dünyaa offfffff:84:

Bulgar göçmeni sanırım.
Ben 3 tane farklı aileden Bulgar göçmeni tanıyorum. Hepsi de katır inatlı ayrıca çok soğuk kanlı insanlar. Hiçbir konuda renk vermezler.
Dinginliği biraz da buna bağlı olabilir.

Burası bi sakinledi bakayım dedim. Konu yok zaten. Uzun bir zamandır da baydı.
Bir de hep yeni üyeler konular şaibeli.
Şimdi siyaset in, bdv out oldu.:32:
Yeniden kurallar geldi ya ban almak istemiyorum.

siayset in bdv out:128:

Yanii görüşelim demiceksin, soğuk konuşacaksın, sorduğunda yok bir şey diyeceksin aradığında hemen açmıcaksın biraz merak edecek. İstiyorsa dediği gibi özlüyorsa bu durumda gelir yani bak işte h.sonu görüşemeyeceğiniz belli madem özledim diyor haftaiçi gel yani arabası da varmış ne var erkek bu ailesi nerede kaldın mı diyecek yani. Benim Eskişehirdeydi çıkarken her ay geliyordu cuma akşam biniyordu sabaha karşı oluyordu İstanbul'da uyumadan ya da azcık uykuyla duruyordu geziyorduk. Bir şubattan nisana kadar gelemedi. Tamam İstanbul trafiği de berbat ama görüşmemek için bahane değil o biraz sana inat yapıyor da ne inadı özleyen insan inat mı yapar. Ayy biz de yangına körükle gidiyoruz valla eh yeter deyip ayrılırmışsın aman aman :18:

Son çırpınışlarını yaşadığı kesinde hayırısı diyorum..
Bende yarın o çalışsın arkadaşlarımla buluşucamm..
Ay birde çok kıskancım her eşye karşırım dediydi.
Ben ondan beter çıktım kıskançlık konusunda..
Ewet çok inat ya ben getirmişim bu duruma..
Tuzla'dan ewe gelmesi, ordan arabayı alıp gelmesi zor geliyor..
Artık rahat anladın mı yormuyor.. Bu kız beni bırakmaz düşüncesinde..
Sewgisinden eminim ama herşey sewgide değil..
Ben çocuğum olduğu halde kocamı boşamış insanım..
Kimse vazgeçilmez değildir..
Ama ben fedakar bir yapıya sahip olduğum için resti hemen çekemiyorum..
Ben biriktiriyorum yapım bu..
Zaten bana karşı konuşmalarında ve arama sormalarında bir değişiklik olsaydı soğuma gibi,
çoktan bitmişti.. Sabrediyorum bakalım gittiği yere kadar..
Sewiyorumda höküzü :26:

vallaa yerinde olsam kafaya takmam....biraz sessiz kal bakalım...anlaşılır zaten yakında niyeti

Bulgar göçmeni sanırım.
Ben 3 tane farklı aileden Bulgar göçmeni tanıyorum. Hepsi de katır inatlı ayrıca çok soğuk kanlı insanlar. Hiçbir konuda renk vermezler.
Dinginliği biraz da buna bağlı olabilir.

Ewet bulgar göçmeni..
Ewet aileside biraz soğuklarmış söylemişti..
Kendi kapanında ewden dışarı çıkmazlarmış..
İçli dışlı olmayı sewmezlermiş..

Bende yugoslavya göçmeniyim ama kanımız pek sıcaktır..
Anne tarafıda trakyalıdırr :52:

Back