Kaldığımız yerden devam :)

Hee sende de var yani.. güzelsin yani
Sizin tarafı bilmiyorum da tanıdıklarımdan sonra Bulgarlardan illallahhhhh dedim hele iş ortamında kaprisleri hiç çekilmiyor.

Sen ayıldın mı canım bir de çocuğun var demek Allah hayırlısıyla büyütmeni nasip etsin. Valla tebrik ediyorum çoğu kişi çocuk olduğu için boşanmak istemiyor hem çocuğuna hem kendine ömrünce yazık etmiş oluyor çocuk büyüyünce de iş işten geçmiş oluyor sabretmek önemli ama sabredilmeyecek yerlerde oluyor. Dur bakalım bir kendi haline bırak umursama, dediğin gibi arkadaşlarınla görüş filan kendi hayatına baktığını anlasın vazgeçilmez de sanmasın yani kendini

O bekleme anı pek fena ya. Yani en kötü karar olsa o kadar koymaz ama belirsizliği beklemek çok fena. Lil de tez canlı maşallah

Off işte sorma en kötü özelliğim sabırsız olmam benim..
Bunu yenemiyorum ya eğer şu KK sizler olmasanız varya yemiştim kafayı

işte azcık dişini sıkacak lili...yoksa yer bitirir kendi kendini
Yarımı yedim bilee inceldimm

Hee sende de var yani.. güzelsin yani
Sizin tarafı bilmiyorum da tanıdıklarımdan sonra Bulgarlardan illallahhhhh dedim hele iş ortamında kaprisleri hiç çekilmiyor.
Valla benimki bana eriyip bitiyor aslında çok güzelsin deyip duruyiii ama şu inadından illallah geldiiii
Birde bizi çok benzetiyorlar benimkiyle bilin mi
:26:

Çok konuşmayın sıra geldi tam benim arkama. Adam kalkabilir misiniz dedi. Yarım saat sonra gelicimmm.

Senin var mı çocuk hep soracağım arada kaynıyor.

Şu zamana kadar ewet vazgeçilmez sandı kendini.
Benim çok fedakar olmam ve alttan almam yüzünden..
Ewet cnm 1,5 yıl önce ayrıldım eski eşimden.
Oğlum 6 aylık bebekti ailemin ewine yerleştiğimde..
Oğlum şu an 5 yaşında kreşe gidiyor..
Bende 26 yaşındayım, abla kardeş gibi takılıyoruz oğlumla
Erkek arkadaşımda 31 yaşında..
Benim durumumu her şeyi biliyor..
Onunda 2 sene önce nişanlılık geçmiş başından..

Ailenle mi kalıyorsun ayrı mı lilyana? Oğluşa annen bakıyor sanırım?

Off işte sorma en kötü özelliğim sabırsız olmam benim..
Bunu yenemiyorum ya eğer şu KK sizler olmasanız varya yemiştim kafayı
Yarımı yedim bilee inceldimm

Valla benimki bana eriyip bitiyor aslında çok güzelsin deyip duruyiii ama şu inadından illallah geldiiii
Birde bizi çok benzetiyorlar benimkiyle bilin mi
:26:

ben senın yerinde olsam onu varya deliye cevirirdim kıskaçlıktan geberirdi

Ailemle yaşıyorum canım.. Paşamın velayeti bende..
Oğlum kreşe gidiyor sabah 11 de gidiyor akşamda saat 7 gibi geliyor okuldan..

Allah bağışlasın oğlunu [/FONT][/SIZE]

Senin var mı çocuk hep soracağım arada kaynıyor.

yok canım henüz. Tedavi görüyorum ben 2 aşılamam var sonra da yazın bir tüp ve şubatta dondurulmuşlarla deneme negatif. Bu yaz artık tatil yapıcam çok bunaldımk kafamı dağıtmam lazım annemde eşimde öyle istediler bana kalsa yine denerim de Eskişehir'de yaptırdım memnun kalmadım İst. gidicem de annemde kalıp yaptıracaktım ama o da yıprandı geldi bana baktı gördü o da her aşamasını biraz toparlansın o da istedim öyle işte kısmet Allah ol derse olur. Bir daha ki yaza deneriz artık çalıştığım için.

Canım erken evlendin demek. Maşallah yavruna evet arkadaş gibi büyürsünüz. Ailenin sahip çıkması da güzel tabii. Herşey gönlünce olur inşallah.

Ailemle yaşıyorum canım.. Paşamın velayeti bende..
Oğlum kreşe gidiyor sabah 11 de gidiyor akşamda saat 7 gibi geliyor okuldan..

Maşallah canım ne güzel oturtmuşsun hayatını. Sen güçlü oldukça daha da güzel olur her şey. Okulla arası nasıl paşanın?

dejavum sen sal çayıra mevlam kayıra bak bırak hiç düşünme kafano boşalt rabbim vericek inşallahhh

İnşallah canım hayırlısı olsun. Doğru zamanda doğru şekilde… ben bu hayır olaylarına çok inanıyorum. Mesela bir şeyi çok ısrarla istersin, hatta isyan edersin ama olduktan sonra mutlu olmayacağın engellerin olur. Ve belki Allah zaman koyarak insanları mükafatlandırıyordur bir şeye karşı.

ben senın yerinde olsam onu varya deliye cevirirdim kıskaçlıktan geberirdi

Allah bağışlasın oğlunu
Sağol erkeğim teşekkür ederimm..
Çok yakışıklı bir oğlum vardır ha
Beni hiç ummadığım bir anda kıskanmasını isterim ben benim zorumla değill biliyon mu :26:

Ewet 19 yaşında ewlenmiştim. 21 yaşında anne oldum..
Hakkımda hayırlısı bakalım..
Zaman diyorumm

[sıze=3]
tabikide canımmm gözüne soka soka kıskandırma olmaz taktiği bilcen ben hürrem kılıklı olduğum
için bu entrikaları bana sorucan
[/sıze]

Benim işçiler hala gelemedi..alla alla. Elleri bu kadar mı ağır olur. Aşağıdan dolap alıp gelecekler yoklar hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…