Kaldığımız yerden devam :)

oo hadi yine iyisin kız :KK12:

Oh yavrum güle güle harca iyimiş :KK53: Bende ikinci günü topladığım paralarla yemek ısmarlarım sevgilime :KK16:

evet biz öyle pek dışarı çıkamıyoruz şu kredimiz bi bitse çok rahatlicaz :KK31: bayramda patronu kocişime harçlık veriyor acısını çıkarıyorum işte ilk işimiz transformersa gitmek olucak 3d :KK53:

evet biz öyle pek dışarı çıkamıyoruz şu kredimiz bi bitse çok rahatlicaz :KK31: bayramda patronu kocişime harçlık veriyor acısını çıkarıyorum işte ilk işimiz transformersa gitmek olucak 3d :KK53:

O filme bizde gitmek istiyoruz. Fantastik film manyağıyız. :KK53:

sti olmasın o ? arkadaş suçlu çıktım gene iyi mi:KK52:. sen döl möl derken iyi ama :KK52:

Olmayan kızın günahını alma badeğğğ :KK53::KK53: O şimdi uyuyordur. :KK53:

ben mi dedim çük diye bibi dedi onu bibiiiiiiiiiii sen demedin mi gısımmmm :KK52:

Ne ki ya billican mı :KK60: Ay hiç duymadım böyle bi li şey

aslında ben demiş oldum, senin çuçu nun ikinci çu sunu atarsak ilk iki harfe bir kelime eklersek diye girdim konuya... bak yine uzun uzun yamak zorunda kaldım :KK6::KK6:

ay evet bu neki hiç birimiz bilmiyoruz :KK60: hem kurbik dedi ilk ben demedim :KK53:

aslında ben demiş oldum, senin çuçu nun ikinci çu sunu atarsak ilk iki harfe bir kelime eklersek diye girdim konuya... bak yine uzun uzun yamak zorunda kaldım :KK6::KK6:
senın yüzünden badeye suç attım :63:
sti olmasın o ? arkadaş suçlu çıktım gene iyi mi:KK52:. sen döl möl derken iyi ama :KK52:

suan tüm sucu senın üstüne atarak ve suclu da kurbaganın oldugunu anlayarak kendimi utanc verıcı halde hissediyorum :KK17::18::18: badeğğ badeğğ :KK48::KK19::KK16::13::KK12::KK4::KK5:

X