Kaldığımız yerden devam :)

Burası iyi geliyor işte kafa dağıtıyorsun. :nazar:

Bu sene herifle baş başa bi tatil yapamadık ha :KK14:

bizde yapamicaz malum geçim sıkıntısı :KK30: ama koçişim çıktı tatile 15 gün izinli :21:

bak ya bize terbiyesiz diyor kendi lan diyor :KK53: dökül yavrum dökül :94:
sorma bizne bize terbiyesiz diyenler gördük dimi badeş :KK23:
ay koptum ya :KK60: kız kovulsam ben kovulurdum burada müstehcenlıkten hatta bade de kovulurdu :KK53:başta da bibi :KK53:

hah hep ben zaten :63: :KK53:

bilgisayar :KK53:

5 ay değilmi canım ne olucak okadarcıktan hem şu anda da bir arada değilsiniz dimi :26:

ne atılması yahu ben atılırdım atılsam ben muneye gazoz teklif etmiş insanım düşün :KK60:

evet yanyana değiliz de askerlik işte acemılıği gecene kadar hiç tlefonda bıle konusamıcaz :KK25:

bizde yapamicaz malum geçim sıkıntısı :KK30: ama koçişim çıktı tatile 15 gün izinli :21:

sorma bizne bize terbiyesiz diyenler gördük dimi badeş :KK23:

hah hep ben zaten :63: :KK53:

bilgisayar :KK53:

Bizde işte maddi olarak ayarlayamadık kendimizi bayramda bolca el öpmeyi planladık :KK53:

evet yanyana değiliz de askerlik işte acemılıği gecene kadar hiç tlefonda bıle konusamıcaz :KK25:

hiç anlamazsın canım merak etme 12 ay olsa napıcaktın :KK25: sanki benimki askere gitmiş gibi konuştum :KK60:

Bizde işte maddi olarak ayarlayamadık kendimizi bayramda bolca el öpmeyi planladık :KK53:

bizde öyle yapalım en iyisi :KK53:

bade yine 100 soru çözdü o arada :KK53: badeğğğğ :KK55:
hiç anlamazsın canım merak etme 12 ay olsa napıcaktın :KK25: sanki benimki askere gitmiş gibi konuştum :KK60:

bizde öyle yapalım en iyisi :KK53:

gitmeyecek mi seninki kız yoksa bedelli mi yaptı :KK53:

elini öpüyorum bi yüzlük kaparım belkim nasıl iyimi :KK53: hoş verdiği parayı da geze geze yiyorum o sinema senin bu yemek benim :KK53:

gece körü benimki canım hiç gitmeyecek :21:

Oh yavrum güle güle harca iyimiş :KK53: Bende ikinci günü topladığım paralarla yemek ısmarlarım sevgilime :KK16:

X