• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Burası iyi geliyor işte kafa dağıtıyorsun. :7:

Bu sene herifle baş başa bi tatil yapamadık ha :ssz:

bizde yapamicaz malum geçim sıkıntısı :30: ama koçişim çıktı tatile 15 gün izinli :21:

bak ya bize terbiyesiz diyor kendi lan diyor :27: dökül yavrum dökül :94:
sorma bizne bize terbiyesiz diyenler gördük dimi badeş :23:
ay koptum ya :60: kız kovulsam ben kovulurdum burada müstehcenlıkten hatta bade de kovulurdu :27:başta da bibi :27:

hah hep ben zaten :63: :27:

bilgisayar :27:

5 ay değilmi canım ne olucak okadarcıktan hem şu anda da bir arada değilsiniz dimi :26:

ne atılması yahu ben atılırdım atılsam ben muneye gazoz teklif etmiş insanım düşün :60:

evet yanyana değiliz de askerlik işte acemılıği gecene kadar hiç tlefonda bıle konusamıcaz :25:

bizde yapamicaz malum geçim sıkıntısı :30: ama koçişim çıktı tatile 15 gün izinli :21:

sorma bizne bize terbiyesiz diyenler gördük dimi badeş :23:

hah hep ben zaten :63: :27:

bilgisayar :27:

Bizde işte maddi olarak ayarlayamadık kendimizi bayramda bolca el öpmeyi planladık :27:

evet yanyana değiliz de askerlik işte acemılıği gecene kadar hiç tlefonda bıle konusamıcaz :25:

hiç anlamazsın canım merak etme 12 ay olsa napıcaktın :25: sanki benimki askere gitmiş gibi konuştum :60:

Bizde işte maddi olarak ayarlayamadık kendimizi bayramda bolca el öpmeyi planladık :27:

bizde öyle yapalım en iyisi :27:

bade yine 100 soru çözdü o arada :27: badeğğğğ :10:
hiç anlamazsın canım merak etme 12 ay olsa napıcaktın :25: sanki benimki askere gitmiş gibi konuştum :60:

bizde öyle yapalım en iyisi :27:

gitmeyecek mi seninki kız yoksa bedelli mi yaptı :27:

elini öpüyorum bi yüzlük kaparım belkim nasıl iyimi :27: hoş verdiği parayı da geze geze yiyorum o sinema senin bu yemek benim :27:

gece körü benimki canım hiç gitmeyecek :21:

Oh yavrum güle güle harca iyimiş :27: Bende ikinci günü topladığım paralarla yemek ısmarlarım sevgilime :16:

Back