Kaldığımız yerden devam :)

Burası iyi geliyor işte kafa dağıtıyorsun.

Bu sene herifle baş başa bi tatil yapamadık ha

bizde yapamicaz malum geçim sıkıntısı ama koçişim çıktı tatile 15 gün izinli

bak ya bize terbiyesiz diyor kendi lan diyor dökül yavrum dökül :94:
sorma bizne bize terbiyesiz diyenler gördük dimi badeş
ay koptum ya kız kovulsam ben kovulurdum burada müstehcenlıkten hatta bade de kovulurdu başta da bibi

hah hep ben zaten

bilgisayar

5 ay değilmi canım ne olucak okadarcıktan hem şu anda da bir arada değilsiniz dimi :26:

ne atılması yahu ben atılırdım atılsam ben muneye gazoz teklif etmiş insanım düşün

evet yanyana değiliz de askerlik işte acemılıği gecene kadar hiç tlefonda bıle konusamıcaz

bizde yapamicaz malum geçim sıkıntısı ama koçişim çıktı tatile 15 gün izinli

sorma bizne bize terbiyesiz diyenler gördük dimi badeş

hah hep ben zaten

bilgisayar

Bizde işte maddi olarak ayarlayamadık kendimizi bayramda bolca el öpmeyi planladık

evet yanyana değiliz de askerlik işte acemılıği gecene kadar hiç tlefonda bıle konusamıcaz

hiç anlamazsın canım merak etme 12 ay olsa napıcaktın sanki benimki askere gitmiş gibi konuştum

Bizde işte maddi olarak ayarlayamadık kendimizi bayramda bolca el öpmeyi planladık

bizde öyle yapalım en iyisi

bade yine 100 soru çözdü o arada badeğğğğ
hiç anlamazsın canım merak etme 12 ay olsa napıcaktın sanki benimki askere gitmiş gibi konuştum

bizde öyle yapalım en iyisi

gitmeyecek mi seninki kız yoksa bedelli mi yaptı

elini öpüyorum bi yüzlük kaparım belkim nasıl iyimi hoş verdiği parayı da geze geze yiyorum o sinema senin bu yemek benim

gece körü benimki canım hiç gitmeyecek

Oh yavrum güle güle harca iyimiş Bende ikinci günü topladığım paralarla yemek ısmarlarım sevgilime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…