Kaldığımız yerden devam :)

ıyy nasıl çözdün yapış yapış :KK53:

bu soruları çok sordum kendime ve cevabını bulamadım. sonunda baktım iş sorgulamaya başka yerlere kayıyo. dinimin gereğini yaptım kadere iman ettim
yoksa ruh sağlığımdan olacağım o kesin...

Kader kısmet deyip geçiyoruz zaten hep elden başka bir şey gelmiyor. :KK31:

Her şey istediğim gibi olsun demiyorum ki o mümkün değil zaten ama benim bildiğim Allah bir yerden alırken başka yerden verir. Evet çok şükür aç değilim açıkta değilim ama maneviyat daha önemli maddiyattan :KK31:

Bir yerden veriyordur kuzum zaten.Seni çok iyide anlıyorum aslında bende çok sorguluyorum bazen bunaldığımda özellikle nedenler çoğalıyor.

ıyy nasıl çözdün yapış yapış :KK53:

bu soruları çok sordum kendime ve cevabını bulamadım. sonunda baktım iş sorgulamaya başka yerlere kayıyo. dinimin gereğini yaptım kadere iman ettim
yoksa ruh sağlığımdan olacağım o kesin...

Iyy nasıl çözücem önce hortumla foşş foşş yıkadım :KK53::KK53:

Bakıyorum konu kpss çıkıyorum bakıyorum kpss çıkıyorum :KK31:

kpss çilesini çekmediğin için şükretmelisin. sen şuncacıktan sıkılıyon biz 24 saat bu saçma sapan sıkıntılar içindeyiz
düşün geyikte bile yani ruh halimize bak :KK25:
belissa ve diğer kızların bir ay sonra bitiyor
biz stiyle bunalıma devam:2:

Bir yerden veriyordur kuzum zaten.Seni çok iyide anlıyorum aslında bende çok sorguluyorum bazen bunaldığımda özellikle nedenler çoğalıyor.

Iyy nasıl çözücem önce hortumla foşş foşş yıkadım :KK53::KK53:

basma eteğinide beline dolasaydın seksi seksi yıkardın :KK60:

$10390444_678680062179726_6406827666518228539_n.jpg alın size çözüm :KK53::KK53:

kablodandır o. ucuna baktır bir elektrikçide. bende yuvadan sandım oymuş

bugün düşürdüm pcyı öyle sert carpmadı ama kablo elimde kaldı düşerken. şimdi de sanki gevşek geliyor yuvaya hemen cıkıyor kablosu. nasıl oldu böyle anlamadım:26:

X