- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
-
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #11.801
soru çözüyodum ben sizin gibi laklakçı mıyım
Niye ki ben daha yeni geldimsende gel bence
aha 1000 soru da badeden geldi bugün
bade ben didim sti kıskanma kızı bırak ders calıssın yazık değil mi bizim gibi olmasın didimo da yok calısmasın gelsın didi
Nerden çıktı yavru kedi stim yerim ben onu
sti bu belss bize baskı kurup duruyo sti. sti seni geçiyo diyo bana
rakibinde değiliz halbüsüü
Ha ben de hiç başlamadım zaten
aha 1000 soru da badeden geldi bugün
bade ben didim sti kıskanma kızı bırak ders calıssın yazık değil mi bizim gibi olmasın didimo da yok calısmasın gelsın didi
hacı çöze çöze beşyüs çözdüm senin yanında lafı olmaz
Aynenn aynenn ne yapmaya çalışıyor anlamadım amaç ne rakibi olsak neler yapacak düşünmek bile istemiyorum :18: ortalıkta edebiyatçı yok diyor gariplere neler yaptı kim bilirsti bu belss bize baskı kurup duruyo sti. sti seni geçiyo diyo bana
rakibinde değiliz halbüsüü
kiiimm beeennben gidiyom ya
kiiimm beeennben gidiyom ya
hacı hepsini susturdum kpssye para yatırmamaları için baskı yaptımKesinlikle bacım
Çarpılcan cümleni tamamlayamadan
Kuzum bende 500 çözdüm zaten
Aynenn aynenn ne yapmaya çalışıyor anlamadım amaç ne rakibi olsak neler yapacak düşünmek bile istemiyorum :18: ortalıkta edebiyatçı yok diyor gariplere neler yaptı kim bilir
hacı hepsini susturdum kpssye para yatırmamaları için baskı yaptımbir tek ben giricem sınava
kurban bulmak benim işimNereye yeni kurbanlar aramaya mı
hee evet senla kkda çok edebiyatçıda yok söyle çabuk neredeler
Sorun da o zaten istemiyorum. :26: Ama yalnız da çekilmiyo öyle saçma bi durum işte
kurban bulmak benim işim
sınava kadar itinayla saklıyorum onları
Pipili pilavda yedirmişsindir zorla
kendileri yemek istedi hiç ısrar etmedim oysa kihep iyi niyetimden
Kesinlikle bacım
Çarpılcan cümleni tamamlayamadan
Kuzum bende 500 çözdüm zaten
Aynenn aynenn ne yapmaya çalışıyor anlamadım amaç ne rakibi olsak neler yapacak düşünmek bile istemiyorum :18: ortalıkta edebiyatçı yok diyor gariplere neler yaptı kim bilir
Niye istemiyon kiiiz oyle demee bahar geldi ayolll:))))
topiği terk ederim sonra bade bana kötü davranıyor diye çağırma amaBiliyorum ben o iyi niyeti
kim bilir naptı aynı şeyi yazmışızbaksana pipili pilav yedircem diyor
Bahar gelmiş neyimeİstemem artık öyle bahar aşkı yaz aşkı