Kaldığımız yerden devam :)

soru çözüyodum ben sizin gibi laklakçı mıyım

aha 1000 soru da badeden geldi bugün
bade ben didim sti kıskanma kızı bırak ders calıssın yazık değil mi bizim gibi olmasın didim o da yok calısmasın gelsın didi

bade ben didim sti kıskanma kızı bırak ders calıssın yazık değil mi bizim gibi olmasın didim o da yok calısmasın gelsın didi

sti bu belss bize baskı kurup duruyo sti. sti seni geçiyo diyo bana

rakibinde değiliz halbüsüü

Nerden çıktı yavru kedi stim yerim ben onu

Kuzum ya yolda buldum ezilecekti az daha.Gözleri bile açılmamış daha.Veterinere götürdük bir haftalık ancak dedi.

Çok zor bakımı 2 gündür doğru dürüst uyuyamadım bile.2 saatte bir mama vermem gerekiyor saatte 1 sıcak suyunu koymam gerekiyor altına çişini bile kendi yapamıyor benim müdahalem gerekiyor.Bildiğin ufak bebek

Ha ben de hiç başlamadım zaten

Kesinlikle bacım

Çarpılcan cümleni tamamlayamadan

hacı çöze çöze beşyüs çözdüm senin yanında lafı olmaz

Kuzum bende 500 çözdüm zaten

sti bu belss bize baskı kurup duruyo sti. sti seni geçiyo diyo bana

rakibinde değiliz halbüsüü
Aynenn aynenn ne yapmaya çalışıyor anlamadım amaç ne rakibi olsak neler yapacak düşünmek bile istemiyorum :18: ortalıkta edebiyatçı yok diyor gariplere neler yaptı kim bilir

hacı hepsini susturdum kpssye para yatırmamaları için baskı yaptım bir tek ben giricem sınava

kim bilir naptı aynı şeyi yazmışız baksana pipili pilav yedircem diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…