- 20 Ocak 2010
- 45.283
- 153.673
- 43
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #11.781
duş dememiştin
ahahah yok be
Dön bak geriye demiştim sıcak dediler dedim duştan sonra serin serin diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duş dememiştin
ahahah yok be
Bıktım heriflerinizden bi olmayan ben miyim be
Ooo maşallah deneme nasıldı.
500 soruda benden bugün,daha çok yapardım ama bi yawru kedi var bende sürekli bakım istiyor onla uğraştım
Anla işte neden olmadığını demen gibi ders çalışıyorlar ortalıktan çekimişler inzivaya
Yaww şu bade harbii gelsin şuraya
Ooo maşallah deneme nasıldı.
500 soruda benden bugün,daha çok yapardım ama bi yawru kedi var bende sürekli bakım istiyor onla uğraştım
Anla işte neden olmadığını demen gibi ders çalışıyorlar ortalıktan çekimişler inzivaya
Yaww şu bade harbii gelsin şuraya
Tekrar merhaba.....şu an ben görünmez miyim........kendimi görebiliyorum
Merhaba görünmezsin,sen kendini görürsün ama isminin yanında yıldız işareti vardır o görünmez olduğun anlamına gelirTekrar merhaba.....şu an ben görünmez miyim........kendimi görebiliyorum
Hacı olmaması daha hayırlı sorun yok en iyisi sensin nambır vansın
Yaw he heee, daha iyiyse siz de ayrılın o zaman lan hadi
Bulalım hacı,nasıl bişi istiyon anlat hele.:26:
Günde 1000 soruda çözdüğüm oldu ama hani daha çok coğraya tarih ağırlıklı.Türkçe ve mat zaman istediğinden daha yavaş gidiyor.Oturdum mu başına kalkmam ben ama gördüğün gibide oturmadım mı hiç oturmamİyiydi fena değil. Ya çok soru çözünce yanlış yapmaya başlıyorum ben 500 soruyu nasıl çözüyorsunuz? :26:
badeğğ badeğğ
Yaw he heee, daha iyiyse siz de ayrılın o zaman lan hadi
Dön bak geriye demiştim sıcak dediler dedim duştan sonra serin serin diye
Sorun da o zaten istemiyorum. :26: Ama yalnız da çekilmiyo öyle saçma bi durum işte
Günde 1000 soruda çözdüğüm oldu ama hani daha çok coğraya tarih ağırlıklı.Türkçe ve mat zaman istediğinden daha yavaş gidiyor.Oturdum mu başına kalkmam ben ama gördüğün gibide oturmadım mı hiç oturmam
Bu badecan edebiyat okuyaydıya
hacı başlayınca bırakamıyorsun
soru çözüyodum ben sizin gibi laklakçı mıyım
Demek kalbini ısıtacak adam çıkmamış karşına daha.
soru çözüyodum ben sizin gibi laklakçı mıyım