Kaldığımız yerden devam :)

Ooo maşallah :nazar: deneme nasıldı.

500 soruda benden bugün,daha çok yapardım ama bi yawru kedi var bende sürekli bakım istiyor onla uğraştım

Anla işte neden olmadığını demen gibi ders çalışıyorlar ortalıktan çekimişler inzivaya

Yaww şu bade harbii gelsin şuraya :KK53::KK53:

İyiydi fena değil. :KK31: Ya çok soru çözünce yanlış yapmaya başlıyorum ben 500 soruyu nasıl çözüyorsunuz? :26:

Ooo maşallah :nazar: deneme nasıldı.

500 soruda benden bugün,daha çok yapardım ama bi yawru kedi var bende sürekli bakım istiyor onla uğraştım

Anla işte neden olmadığını demen gibi ders çalışıyorlar ortalıktan çekimişler inzivaya

Yaww şu bade harbii gelsin şuraya :KK53::KK53:

badeğğ badeğğ :KK55::KK55:

İyiydi fena değil. :KK31: Ya çok soru çözünce yanlış yapmaya başlıyorum ben 500 soruyu nasıl çözüyorsunuz? :26:
Günde 1000 soruda çözdüğüm oldu ama hani daha çok coğraya tarih ağırlıklı.Türkçe ve mat zaman istediğinden daha yavaş gidiyor.Oturdum mu başına kalkmam ben :KK1: ama gördüğün gibide oturmadım mı hiç oturmam :KK53:
badeğğ badeğğ :KK55::KK55:

Bu badecan edebiyat okuyaydıya :KK53::KK53:

Yaw he heee, daha iyiyse siz de ayrılın o zaman lan hadi :KK53:

:KK53::KK53::KK53: hacı başlayınca bırakamıyorsun

Son düzenleme:
Günde 1000 soruda çözdüğüm oldu ama hani daha çok coğraya tarih ağırlıklı.Türkçe ve mat zaman istediğinden daha yavaş gidiyor.Oturdum mu başına kalkmam ben :KK1: ama gördüğün gibide oturmadım mı hiç oturmam :KK53:

Bu badecan edebiyat okuyaydıya :KK53::KK53:

:KK53::KK53::KK53: hacı başlayınca bırakamıyorsun

Ha ben de hiç başlamadım zaten :KK53:

X