Kaldığımız yerden devam :)

aha 1000 soru da badeden geldi bugün :KK53:
bade ben didim sti kıskanma kızı bırak ders calıssın yazık değil mi bizim gibi olmasın didim :KK19: o da yok calısmasın gelsın didi:KK53::KK53:

sti bu belss bize baskı kurup duruyo sti. sti seni geçiyo diyo bana :KK53:

rakibinde değiliz halbüsüü :KK53::KK53:

Nerden çıktı yavru kedi stim yerim ben onu :KK16:

Kuzum ya yolda buldum ezilecekti az daha.Gözleri bile açılmamış daha.Veterinere götürdük bir haftalık ancak dedi.

Çok zor bakımı 2 gündür doğru dürüst uyuyamadım bile.2 saatte bir mama vermem gerekiyor saatte 1 sıcak suyunu koymam gerekiyor altına çişini bile kendi yapamıyor benim müdahalem gerekiyor.Bildiğin ufak bebek :KK31:

Ha ben de hiç başlamadım zaten :KK53:

Kesinlikle bacım :KK9:

aha 1000 soru da badeden geldi bugün :KK53:
bade ben didim sti kıskanma kızı bırak ders calıssın yazık değil mi bizim gibi olmasın didim :KK19: o da yok calısmasın gelsın didi:KK53::KK53:

Çarpılcan cümleni tamamlayamadan :KK53::KK53:

hacı çöze çöze beşyüs çözdüm senin yanında lafı olmaz :KK53:

Kuzum bende 500 çözdüm zaten :KK53::KK53:

sti bu belss bize baskı kurup duruyo sti. sti seni geçiyo diyo bana :KK53:

rakibinde değiliz halbüsüü :KK53::KK53:
Aynenn aynenn ne yapmaya çalışıyor anlamadım amaç ne rakibi olsak neler yapacak düşünmek bile istemiyorum :18: ortalıkta edebiyatçı yok diyor gariplere neler yaptı kim bilir :KK53::KK53:

Aynenn aynenn ne yapmaya çalışıyor anlamadım amaç ne rakibi olsak neler yapacak düşünmek bile istemiyorum :18: ortalıkta edebiyatçı yok diyor gariplere neler yaptı kim bilir :KK53::KK53:
hacı hepsini susturdum kpssye para yatırmamaları için baskı yaptım :KK53: bir tek ben giricem sınava:KK53::KK53:

kim bilir naptı aynı şeyi yazmışız :KK60: baksana pipili pilav yedircem diyor :KK53:

X