- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #10.901
böyle zıplıyor ellerini vuruyor falan ne bılım tuhaf şekilde yani işte ne desem kki
yeni nesil gençleri böyle anacım evlenmeden her şeyi piliyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyle zıplıyor ellerini vuruyor falan ne bılım tuhaf şekilde yani işte ne desem kki
anlamadım la
Niye la fenamı oldu ilk geldim hanımlar böyle entel dantel konuşuyorlar diziler kitaplar hayat felan dedim ne renksiz konuşma hayatınıza renk kattım bibinin gazoları badeğnin dölleri benım sayemde var
Niye la fenamı oldu ilk geldim hanımlar böyle entel dantel konuşuyorlar diziler kitaplar hayat felan dedim ne renksiz konuşma hayatınıza renk kattım bibinin gazoları badeğnin dölleri benım sayemde var
Herkes kendi cekisinden sorumludur kimseyi suclamak yok
Safamı yatıyon gerçekten mı anlamıyorsun analamdım ama aynı espiriyi ikinci kez yapamıycem
napim la nasıl dölleyim sana onu ben
hadi ordan bea ben hep böyleydim siz beni sonradan buldunuzda topiğinize renk geldi
sti bu topiğe taa ilk geldiğimde de sen renksiz hayatınıza renk katıcam demiştin o gün bu gündür kendime gelemıyorum
üstüne mayonez sür
aklıma pipili pilav geldi ya
napim la nasıl dölleyim sana onu ben
üstüne mayonez sür
yok hacı sana lafım yok farklı topiklerler kuruyup gidiyorduk taaakii birbirimizi bulana dek sonra ver elini amerika
hacı kendine gelip napıcan sal yakasını bırak kendini bizim şefkatli ellerimze bibi gazoz ver bibi
sti bu topiğe taa ilk geldiğimde de sen renksiz hayatınıza renk katıcam demiştin o gün bu gündür kendime gelemıyorum
aaaaayyyyyyyyyyy ondan mı yiceksin
yok hacı sana lafım yok farklı topiklerler kuruyup gidiyorduk taaakii birbirimizi bulana dek sonra ver elini amerika
hacı kendine gelip napıcan sal yakasını bırak kendini bizim şefkatli ellerimze bibi gazoz ver bibi
sizin yüzünüzden mayonez yiyemicem bir daha
bibiamerikaaa al hacı al bizi gazoz paklar
yersin yersin bayıla bayıla hemide belissada pipili pilav yicekmiş
Pipili pilav ne be
yok gazoz istemez onun tadına bir daha bakmak isemiyorum lütfen