- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #10.901
böyle zıplıyor ellerini vuruyor falan ne bılım tuhaf şekilde yani işte ne desem kki![]()
yeni nesil gençleri böyle anacım evlenmeden her şeyi piliyolar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle zıplıyor ellerini vuruyor falan ne bılım tuhaf şekilde yani işte ne desem kki![]()
anlamadım la![]()
Niye la fenamı oldu ilk geldim hanımlar böyle entel dantel konuşuyorlar diziler kitaplar hayat felan dedim ne renksiz konuşma hayatınıza renk kattım bibinin gazoları badeğnin dölleri benım sayemde var![]()
Niye la fenamı oldu ilk geldim hanımlar böyle entel dantel konuşuyorlar diziler kitaplar hayat felan dedim ne renksiz konuşma hayatınıza renk kattım bibinin gazoları badeğnin dölleri benım sayemde var![]()
Herkes kendi cekisinden sorumludur kimseyi suclamak yok![]()
Safamı yatıyon gerçekten mı anlamıyorsun analamdım ama aynı espiriyi ikinci kez yapamıycem![]()
hadi ordan bea ben hep böyleydim siz beni sonradan buldunuzda topiğinize renk geldi![]()
sti bu topiğe taa ilk geldiğimde de sen renksiz hayatınıza renk katıcam demiştino gün bu gündür kendime gelemıyorum
![]()
üstüne mayonez sür![]()
aklıma pipili pilav geldi ya![]()
napim la nasıl dölleyim sana onu ben![]()
üstüne mayonez sür![]()
yok hacı sana lafım yok farklı topiklerler kuruyup gidiyorduk taaakii birbirimizi bulana dek sonra ver elini amerika
hacı kendine gelip napıcan sal yakasını bırak kendini bizim şefkatli ellerimze
bibi gazoz ver bibi
![]()
sti bu topiğe taa ilk geldiğimde de sen renksiz hayatınıza renk katıcam demiştino gün bu gündür kendime gelemıyorum
![]()
aaaaayyyyyyyyyyy![]()
ondan mı yiceksin
![]()
yok hacı sana lafım yok farklı topiklerler kuruyup gidiyorduk taaakii birbirimizi bulana dek sonra ver elini amerika
hacı kendine gelip napıcan sal yakasını bırak kendini bizim şefkatli ellerimze
bibi gazoz ver bibi
![]()
sizin yüzünüzden mayonez yiyemicem bir daha![]()
bibiamerikaaaal hacı al bizi gazoz paklar
yersin yersin bayıla bayıla hemide belissada pipili pilav yicekmiş![]()
Pipili pilav ne be![]()
yok gazoz istemez onun tadına bir daha bakmak isemiyorum lütfen![]()