Kaldığımız yerden devam :)

ahaha bibi aynen öyle edicem alttan ittiricem hatta yanımda çalışan iş arkadasımında (kendisi erkek) çoraplarını istiycem

yemek bizim işimiz bugün hepimizde bişey var bu konuları 12den önce konuşmazdık

bizi beğenmiyo bu badeğğ hanım beli
bugun zaten bana da bişeyler oldu geyik kotamı doldurdum gece konusasım da gelmez şimdi ahaha

ben cıkıyorum artık ya bu ne böyle meme aşagı meme yukarı olduk bugün

haydin görüşürük

ahaha bibi aynen öyle edicem alttan ittiricem hatta yanımda çalışan iş arkadasımında (kendisi erkek) çoraplarını istiycem

dikkat et çorap isterken yanlış anlamasın

Valla resimlerden sonra oldu olann

evet ya 12den beri resimlerde cirit atıyorum meme görüyorum artık ama genede kontesinkini göresim var

bugun zaten bana da bişeyler oldu geyik kotamı doldurdum gece konusasım da gelmez şimdi ahaha

gelir gelir bi fotomu atarım dayanamaz gelirsin

dikkat et çorap isterken yanlış anlamasın

evet ya 12den beri resimlerde cirit atıyorum meme görüyorum artık ama genede kontesinkini göresim var

gelir gelir bi fotomu atarım dayanamaz gelirsin

Ewett onda da cewap yok ha,
hazırlık mı yapıyor nedirrr

beli git git sensiz ne yorumlar yapıcam bade kandırdı tabi seni hemen git hep geliyo muhabbetimizi bölüyo

beli git git sensiz ne yorumlar yapıcam bade kandırdı tabi seni hemen git hep geliyo muhabbetimizi bölüyo

badeyle stiyi görünce ders calısmam gerektiği geliyor aklıma onlar birbirinin rakibi ben hepsinin rakibi ahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…