• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Hop hatun kişileri naparsınız bize çenesi düşüklere bakın hele biz gececi siz gündüzcüsünüz:27:

kizlar iyi yönünden bakmaya calisin kk o kadar nam salmis ki artik erkekler bile kk siz yapamiyor :37:

kizlar iyi yönünden bakmaya calisin kk o kadar nam salmis ki artik erkekler bile kk siz yapamiyor :37:

Ben iş yerinde kk ya girdiğimi çaktırmıyorum tabi.
Ama bir şeye googdan bakınca çıkıyor ya. Bir çoğumuz da böyle keşfetmişizdir zaten.
Geçen buradan bir erkek arkadaş diyor: ya bel fıtığı için araştırma yaptım. Kadınlar kulübü diye bir yer varmış. Orada kadınlar böyle başından geçen hastalıkları anlatıyor baya bilgi edindim falan dedi.:1:
Hımm öyle mi dedim hiç renk vermedim.:34:

Ben iş yerinde kk ya girdiğimi çaktırmıyorum tabi.
Ama bir şeye googdan bakınca çıkıyor ya. Bir çoğumuz da böyle keşfetmişizdir zaten.
Geçen buradan bir erkek arkadaş diyor: ya bel fıtığı için araştırma yaptım. Kadınlar kulübü diye bir yer varmış. Orada kadınlar böyle başından geçen hastalıkları anlatıyor baya bilgi edindim falan dedi.:1:
Hımm öyle mi dedim hiç renk vermedim.:34:

Yaaa.. Sasirmamak lazim aslinda dimi :)

Benim en büyük ablam burda üyeydi 2008 senesinde Ankarada bir bulusmaya katilmisti bende ondan beri uzaktan yakintan takipteyim.:emir_bebek:

Ama bu erkek üye meselesi her zaman vardi hepte olacak iste..

Back