- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #1.021
bence kadın. bu zamanda kadınların ahklaksızlıkta erkeklerden geri kaldığı yok..
Ben de kadın olduğunu düşünüyorum. Çirkef bir kadın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence kadın. bu zamanda kadınların ahklaksızlıkta erkeklerden geri kaldığı yok..
Yeni uyandım,ne çene çalmışsınız arkadaş...
Aferin ayıplı konulara girilmemiş pek,püskevit dışında...
Hayırlı Cumalar,hepimiz birbirimize dua edelim.
Akşam da püskevit yemeye bekliyorum topiğe...
tamam aşkitellam afiyet olsun
ben bdv ye girmeyim abdestim kaçar
konuya baktım da türbandan bahsedip nasıl oraya gelmiş konu anlamadım
umarım siteye bi daha uzun süre giremez bu kişi
Kaçırdık
Kesin erkek ya aklı olan kadının böyle bir şey yapacağını sanmıyorum.
O değil de benim yine saflığım tuttu. KAdına mantıklı yorum yazdım. Yanlış anlaşıldığını düşündüm baştan. Baktım çirkefleşiyor. Ben kıvırmaya başladım o ara. Sonra tam döndüm işte. Amaaaan siyasete girmicem diyodum bdvden de soğudum. Duygularımla oynadı kadın.
tamam aşkitellam afiyet olsun
ben bdv ye girmeyim abdestim kaçar
Bence komple kapanmalı ya üyeliği..
Bak demedi demeyin bu KK bizim fabrika ayarlarimizla oynuyor:))
Birgün adamlara dönüp " kimsiiiin seeeen, acik konusss kimsin seeen" diyecez:))
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=706685&page=16
Şimdi ya alın derdinizi buna anlatın diye bir mesaj var. O yazının altında resim vardı. Silmiş şimdi. :26:
O değil de benim yine saflığım tuttu. KAdına mantıklı yorum yazdım. Yanlış anlaşıldığını düşündüm baştan. Baktım çirkefleşiyor. Ben kıvırmaya başladım o ara. Sonra tam döndüm işte. Amaaaan siyasete girmicem diyodum bdvden de soğudum. Duygularımla oynadı kadın.
geldi bahar ayları gevşedi gönlümün yayları
Sadece gönül yayi gevsese birilerinin beyin yayi gevsemis baksana:)) Allah im ya o resmi bulup koymak nereden aklina gelir insanlarin hemde öyle bir yorumla
bu saaten sonra girmem ne oluyorsa bundan sonra oluyor son dakikalarda yetişiyorum munenin cımbızı devreye giriyor...eski sitem geri döndü böhüüüüü
Sadece gönül yayi gevsese birilerinin beyin yayi gevsemis baksana:)) Allah im ya o resmi bulup koymak nereden aklina gelir insanlarin hemde öyle bir yorumla
Eennnee ne zaman geri döndü?
Yani böyle marjinal şeyleri herkese özel mesajla forwardlamaları lazım bence.
Haberim olmasa ayarı kaçırcam haa.
Allahtan cezalar silindi.
Benim fix zaten tek kelimelik banlarım bile 1 hafta.
Ne eksik ne fazla.
Millet din siyaset döktürür aynı konuda 2 gün benim fix 1 hafta.
dün mune demişti bugün konuşun eski sistem geri geliyor diye yarın.yoksa benmi yanlış anladım:26:
kendi, derdini oraya anlatıyorsa, milletin de öyle yaptığını sanıyor olabilir kötü niyetli değil kadıncaaaaazz
Sen yeni uyan biz günü yarılayalım. Allahtan reva mı bu şimdi.
Sonra da piskevitleri akşama saklıyorsun.