Kaldığımız yerden devam :)

Sen yeni uyan biz günü yarılayalım. Allahtan reva mı bu şimdi.
Sonra da piskevitleri akşama saklıyorsun.

Benim öğle tatili vaktim yemeğe gidiyorum. 1.5 saat kadar.

O bdv deki konuya da baktım biraz Allah akıl fikir versin ne diyim yani. Erkektir kesin UI olur gider zaten manyak resmen

Kaçırdık
Kesin erkek ya aklı olan kadının böyle bir şey yapacağını sanmıyorum.

bu saaten sonra girmem ne oluyorsa bundan sonra oluyor son dakikalarda yetişiyorum munenin cımbızı devreye giriyor...eski sitem geri döndü böhüüüüü

Bak demedi demeyin bu KK bizim fabrika ayarlarimizla oynuyor:))
Birgün adamlara dönüp " kimsiiiin seeeen, acik konusss kimsin seeen" diyecez:))

Bak demedi demeyin bu KK bizim fabrika ayarlarimizla oynuyor:))
Birgün adamlara dönüp " kimsiiiin seeeen, acik konusss kimsin seeen" diyecez:))

Aslında ben şöyle bir haftalığına banlansam ne güzel olucak

Suyu çıktı ya. İkinci üyelikler, saçma şeyler. Eskiden ban yiyince zaman geçmezdi. Son banlarda girmek bile istemedim artık o derece. Şimdi de banlar kalktı ya daha bir yavşadı herkes.

Sadece gönül yayi gevsese birilerinin beyin yayi gevsemis baksana:)) Allah im ya o resmi bulup koymak nereden aklina gelir insanlarin hemde öyle bir yorumla

Allah muhafaza ya....wallaa yazık.miilet ne hale gelmiş

bu saaten sonra girmem ne oluyorsa bundan sonra oluyor son dakikalarda yetişiyorum munenin cımbızı devreye giriyor...eski sitem geri döndü böhüüüüü

Eennnee ne zaman geri döndü?
Yani böyle marjinal şeyleri herkese özel mesajla forwardlamaları lazım bence.
Haberim olmasa ayarı kaçırcam haa.
Allahtan cezalar silindi.
Benim fix zaten tek kelimelik banlarım bile 1 hafta.
Ne eksik ne fazla.
Millet din siyaset döktürür aynı konuda 2 gün benim fix 1 hafta.

Sadece gönül yayi gevsese birilerinin beyin yayi gevsemis baksana:)) Allah im ya o resmi bulup koymak nereden aklina gelir insanlarin hemde öyle bir yorumla

kendi, derdini oraya anlatıyorsa, milletin de öyle yaptığını sanıyor olabilir kötü niyetli değil kadıncaaaaazz

dün mune demişti bugün konuşun eski sistem geri geliyor diye yarın.yoksa benmi yanlış anladım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…