- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 469
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #9.821
susun derken ironi yapıyor idim kız sti özledin mi cidden
Özledim yawrucanım geçmiş olsun hastaneye gitmişsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
susun derken ironi yapıyor idim kız sti özledin mi cidden
Özledim yawrucanım geçmiş olsun hastaneye gitmişsin
evet stim dün erken çıktım rahatsızdım yazamadım sana
bugün sonuçları alacağım akşam gelirim
İnşallah mühim bir şey değildir canım
dikkat et kuzum kendinecanım kansızlık demir eksikliği sınırda vitamin falan işte çok güçsüz kalmışım..
Bugün de ders hak getire tabi..
linkayla andro da banlanmıs
dikkat et kuzum kendine
Nasıl banlanmışlar somada ki olay yüzünden siyasette tartışma çıkmış olamaz değil mi
aynen canm savunmalar başlayınca tabi kızlar da dayanamadı
Diyecek bir şeyim yok gerçekten hangi vicdan savunur bu olanları
savunma mı... yazık
Napıyosunuz kızlar :105::105:
nasıl oldun kuzum
Napıyosunuz kızlar :105::105:
Aklım almıyor bazen benim bir yere kadar anlamıştımkarşı görüşü fakat böyle bir olayda savunma anlayamıyorum.Basmıyor kafamsavunma mı... yazık
olanları değil parti savunmaları bayagı oldu canım
neyse burda da siyaset konusmayalım bari
bildiğin gibi kuzu sen
Napalım canım bildiğin gibi.sen ne yapıyorsun
Aklım almıyor bazen benim bir yere kadar anlamıştımkarşı görüşü fakat böyle bir olayda savunma anlayamıyorum.Basmıyor kafam
Burada bariz ihmal hata vs.. neye sayarsan say var bunu nasıl görmezler ya bu sefer savunacak hiç bir noktaları yokken nasıl savunurlar.Kendi canları yansaydı nasıl olurdu.Kendinden olmayınca anlamıyorlarmı nasıl bi körlük bu.Burada devletin hatası var var işte bunun savunması nasıl olur.Of neyse
Napalım canım bildiğin gibi.sen ne yapıyorsun
Aklım almıyor bazen benim bir yere kadar anlamıştımkarşı görüşü fakat böyle bir olayda savunma anlayamıyorum.Basmıyor kafam
Burada bariz ihmal hata vs.. neye sayarsan say var bunu nasıl görmezler ya bu sefer savunacak hiç bir noktaları yokken nasıl savunurlar.Kendi canları yansaydı nasıl olurdu.Kendinden olmayınca anlamıyorlarmı nasıl bi körlük bu.Burada devletin hatası var var işte bunun savunması nasıl olur.Of neyse