• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Bugün de ders hak getire tabi..

linkayla andro da banlanmıs

Napıyosunuz kızlar :105::105:

Napalım canım bildiğin gibi.sen ne yapıyorsun

savunma mı... yazık:19:
Aklım almıyor bazen benim bir yere kadar anlamıştımkarşı görüşü fakat böyle bir olayda savunma anlayamıyorum.Basmıyor kafam

olanları değil parti savunmaları bayagı oldu canım:ssz:
neyse burda da siyaset konusmayalım bari:31:

Burada bariz ihmal hata vs.. neye sayarsan say var bunu nasıl görmezler ya bu sefer savunacak hiç bir noktaları yokken nasıl savunurlar.Kendi canları yansaydı nasıl olurdu.Kendinden olmayınca anlamıyorlarmı nasıl bi körlük bu.Burada devletin hatası var var işte bunun savunması nasıl olur.Of neyse

Aklım almıyor bazen benim bir yere kadar anlamıştımkarşı görüşü fakat böyle bir olayda savunma anlayamıyorum.Basmıyor kafam

Burada bariz ihmal hata vs.. neye sayarsan say var bunu nasıl görmezler ya bu sefer savunacak hiç bir noktaları yokken nasıl savunurlar.Kendi canları yansaydı nasıl olurdu.Kendinden olmayınca anlamıyorlarmı nasıl bi körlük bu.Burada devletin hatası var var işte bunun savunması nasıl olur.Of neyse

yani zaten belli olan bir şeydi toz kondurmamak
her olayda şaşmaz bu

Napim canım oturuyoruz eşimle apartman ismi düşünüyoruz hiçte keyfimiz yok doğal olarak kkyada girmiyorum oyüzden gene saçma sapan kavgalar başlamış:19:

Back