Kaldığımız yerden devam :)

heidide neymiş ya böööööö sen severmisin cinayetli dizileri güzel dizi the originalsı izliyomusun

Hacı benim izlemediğim seri katil filmi kaldı mı bilmiyorum.Aşk temalı filmlerde dizilerden hiç haz etmem.Tamam aşkta olsun da ana konu olmasın.
Orginals ve günlükleri izledim artık yeni bölümlerini bekliyorum böyle beklemekte kötü

Amaaan bitmiyor dol dol saldım yakasını

Badede gözüme gözükmesin sabah akşam kpss çalışıyor psikolojimi bozdu.Zaten rakabim ayağını kaydırmam lazım

çağırdım şimdi onu da ya bugun hastaneye falan gtti kuzum o yüzden uzanıyormus şuan.
kan değerlerine bakmıslar neyi var öğrenmemıs daha

ozaman hannibal ı izle canım 2 sezon var birini bitirdim 2.den 2 tane izledim gece izliyorum hep

eurovision birincisi o sakallı oldu kızlar ses süper görsel şov süper ama hatunmu adammı belli değil ya

[video=youtube;SaolVEJEjV4]https://www.youtube.com/watch?v=SaolVEJEjV4[/video]

stiii bade diyor o stiye söyle gelirsem döverim diyor
eurovision birincisi o sakallı oldu kızlar ses süper görsel şov süper ama hatunmu adammı belli değil ya

[video=youtube;SaolVEJEjV4]https://www.youtube.com/watch?v=SaolVEJEjV4[/video]

bu adam gay olmadıgını söyledi ama neden böyle tarzı var bilmyorum
bir de aziss var o da bu tarzda.

ozaman hannibal ı izle canım 2 sezon var birini bitirdim 2.den 2 tane izledim gece izliyorum hep
tamam kuzum aslında taht oyunlarınıda merak ediyordum izledin mi :26:

bilmemki halsizmiş kansızlık var sanırım yarın öğrenicekmiş:26:

İnşallah mühim bişey değildir

Hacılar şu haberlere içim yandı la.

Hayırdır canım ben hiç tv açmadım bugün

stiii bade diyor o stiye söyle gelirsem döverim diyor

bu adam gay olmadıgını söyledi ama neden böyle tarzı var bilmyorum
bir de aziss var o da bu tarzda.

gay değil ama bildiğin kadın işte

tamam kuzum aslında taht oyunlarınıda merak ediyordum izledin mi :26:

İnşallah mühim bişey değildir

Hayırdır canım ben hiç tv açmadım bugün

yok canım izlemedim taht oyunları dediğin game of thrones mi o tarz dizileri pek sevmiyorum ama çarpık ilişkiler var baksammı diyorum ahlakım bozulurmuki

napıyonuz len ziyagiller

hop ziya gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…