• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Ben de sen yoksun diye rahat rahat geziniyordum topicte:19:Birde sağ kolu çıktı:52:
Başka topiclerde çene yapıyorsun:60:

ee ben dışarlara açılıp çıtır avlıyorum recomda burda gelenleri kaçımıyor :23::23:

şimdi hesabını kesicem onun :41::27:

oooo bibi hanım bibi hanımm :63:
sohbetiniz bol olsun:110::27:

kuzum iş için anla işte :23::23:

Dur gidip sayayım mesajları:9:
Benim o topicte olduğumu söyleme:60:

Gazoz içirelim:27:
Ben de geldim ortalığı karıştırıyorum:60:

gazozu şimdi ben bibiye içiricem yetti gali :52::52:

hadi içelim ama birlikte içelim :7::7::7: nevo sen benim taktiklerimi hiç bilemen eninde sonunda içeçecen o gazozu :27::27:

gazozu şimdi ben bibiye içiricem yetti gali :52::52:
İçirelim canım:52:
ee ben dışarlara açılıp çıtır avlıyorum recomda burda gelenleri kaçımıyor :23::23:

hadi içelim ama birlikte içelim :7::7::7: nevo sen benim taktiklerimi hiç bilemen eninde sonunda içeçecen o gazozu :27::27:

Hiç sanmıyorum öyle olduğunu:19:
Hadi bakalım içir görelim:60:

stiyylee bade nerde kesin oyun oynuyolar facede :27::27:
bade mesaj atı şimdi kpss ile ilgilenmekte :ssz:

he iş içinse tamam hacı :27:

bizde seni çekiştiriyoduk :27: buarada senin kuşun neden bitanecik ya kimse seni beğenmiyomu :60:

Niye ne diyordun arkamdan hortumumla döverim seni güzel şeyler de :27::27:

O kuşcanlar 3 taneydi site sıfırlanınca hepsi gitti bende artık bdv ye girmiyorum :27::27: öyle ya tek tabancaa :27::27:

adamım sti gelmişş:10:

:1:
tamam hacı iş için her topik senindir:10:

Oo rengitam :38: naber

Niye ne diyordun arkamdan hortumumla döverim seni güzel şeyler de :27::27:

O kuşcanlar 3 taneydi site sıfırlanınca hepsi gitti bende artık bdv ye girmiyorum :27::27: öyle ya tek tabancaa :27::27:

Oo rengitam :38: naber

nlsun hacı çile dolduruyoruz bildiğin gibi:ssz:

Back