• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

sonucta bir kez uı olmuşun :31:

badişim mune yazdı şimdi 3 olacakmıs bu. sen demesen kuralı falan bilmeden yazardım heralde direkt uı yapın diye

yalnız hepsi de kayıtlıymıs sitede demek ki neden uı yaptırdıklarımı bile söyledi:1:
ne yapayım şimdi ben

badişim mune yazdı şimdi 3 olacakmıs bu. sen demesen kuralı falan bilmeden yazardım heralde direkt uı yapın diye

yalnız hepsi de kayıtlıymıs sitede demek ki neden uı yaptırdıklarımı bile söyledi:1:
ne yapayım şimdi ben

dedim kuzum ben sana :) sende benim gibi yap tut kendini. ya akşam birer saat takıl çık yada haftada bir ödül olarak gir
tadı kalsın en azından ama uı olma sakın:34:

dedim kuzum ben sana :) sende benim gibi yap tut kendini. ya akşam birer saat takıl çık yada haftada bir ödül olarak gir
tadı kalsın en azından ama uı olma sakın:34:

sordum tekrar ders için olsa bile 3.de olmaz mı diye
bakalım cevabına göre kuzum bir yöntem uygulıcam kendime:ssz:

yazar yazmaz aşağısı da doldu yalnız :24:herkes bu haberi mi bekliyordu :9:

Son düzenleme:

sordum tekrar ders için olsa bile 3.de olmaz mı diye
bakalım cevabına göre kuzum bir yöntem uygulıcam kendime:ssz:

yazar yazmaz aşağısı da doldu yalnız :24:

benim tavsiyem kendini tamamen soyutlamaman yoksa çok bunalırsın. en azından gel burda iki kelam et biliyosun başka kafa dağıtacak mekan yok :)
ama tabi sana kalmış:31:

benim tavsiyem kendini tamamen soyutlamaman yoksa çok bunalırsın. en azından gel burda iki kelam et biliyosun başka kafa dağıtacak mekan yok :)
ama tabi sana kalmış:31:

sebep ne olursa olsun 3.de atılıyormusuz
farklı uyelık alırsak 2.uyelıkten gidermişisz ay ben de mesajların aynısını yazıyorum buraya herkes okusun bari ahahah :52:

neyse kuzum napalım sevdicekle kavgaya devam o zaman :60:
şaka bir yana ben bir yöntem bulucam kendime:6:

durumu yarın faceden konusuruz bir yazıyorum asagıda kac kişi birikiyor sinir oldum cidden

hadi iyi geceler kızlar daha erken uyucaktım güya :17:

çok öptüm :54:

Back