• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

ahahah ben bunu hiç hesaba katmadım :27:

yok ya benım kacıncı uı olacak ki sanki 2 bununla:26: 3.ye gitmem gali
:27:

benim sevgi melegi iptal oldu bade oldum işte geçen gidecekken mesaj attım muneye banlamayayım böyle böyle karar verdik dedi...
dursun üyeliğim uıya gerek yok kendi adıma
çünkü biliyorum ziyaretçi olarak bakarsam daha çok üzülürüm

benim sevgi melegi iptal oldu bade oldum işte geçen gidecekken mesaj attım muneye banlamayayım böyle böyle karar verdik dedi...

Sevgi meleği senmiydin la :53: ben yeni öğreniyorum sonrada dionisa felan mı olmuştun

Son düzenleme:
:60: :60: :60:

Uı olursanız analaık hakkımı helal etmiyorum:63:
ana ol da sonra düşünürüz :27:

ya benım 2 oluyor bununla sanırım ama yapmazlarsa da ne bilim kendime kota koyarım yani:26:

yazışmalar içindeyim son dkkalarım tadımı çıkarın :27:

bibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
TATLIIIIIIIIIII2.gif

sionisa ne be :27: evet sevgi melegi idim sonra aynı nickte biri aldı diye değiştirdim aynı sırada edililkten şutlamışlardı:27:

hmm anladım yawruca n

ana ol da sonra düşünürüz :27:

ya benım 2 oluyor bununla sanırım ama yapmazlarsa da ne bilim kendime kota koyarım yani:26:

Anayım la ben sizi masum kızken aldım büyüüttüm neler öğrettim bekretler kattım hortumlar vurdum +18 lere getirdim yemedim yedirttim gülmedim güldürttüm :19::19::19: inkar etme peçeteler kaçar

hmm anladım yawruca n

Anayım la ben sizi masum kızken aldım büyüüttüm neler öğrettim bekretler kattım hortumlar vurdum +18 lere getirdim yemedim yedirttim gülmedim güldürttüm :19::19::19: inkar etme peçeteler kaçar

badeyi zor almıstım elinden hortumla döverken :60:hiç unutur muyum:27:

Back