- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #9.281
hacı gitmeden gözlerim seni korudugumu bir görsün dedim nasıl bişemiş ahahahah![]()
Nasıl bişeymiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hacı gitmeden gözlerim seni korudugumu bir görsün dedim nasıl bişemiş ahahahah![]()
Hayırdır nereden bu beni koruma iç güdüsü olay genelde tersten işlerdi.Ölcem mi yoksa la ömdrüm 3 ay mı kaldı
Ben öyle yapıyorum.Oluyorda hem geyikteyim hem derste bugün bin tane soru devirdim şuan burada rahatça çene çalıp hortumumu öttrürüyorum![]()
Napıyorsun ki gündüz kimse olmuyor buralarda
Onlarsız olmaz senin hayranlarınmı yoksam
ben gelince ziyalarınız arttı la daha ne istiyonuz ahaha![]()
Hayırdır nereden bu beni koruma iç güdüsü olay genelde tersten işlerdi.Ölcem mi yoksa la ömdrüm 3 ay mı kaldı
Ben öyle yapıyorum.Oluyorda hem geyikteyim hem derste bugün bin tane soru devirdim şuan burada rahatça çene çalıp hortumumu öttrürüyorum![]()
hortum öttürmek derken ? Kuş öter benim bildiğim.![]()
he yok kuzum benim dediğim durum farklı gündüz ben de girmiyorum biliyorsnuz ama işte![]()
bende hortum ötüyor hacı![]()
alnıyorum kuzum sen şu dediğin işi naptın
Bak gör reco nasıl oluyomuş zaten duramıyosan pasif olsanda çözüm deģil dimi stim![]()
he yok kuzum benim dediğim durum farklı gündüz ben de girmiyorum biliyorsnuz ama işte![]()
attım kuzum bakalım daha ses seda yok![]()
Bak gör reco nasıl oluyomuş zaten duramıyosan pasif olsanda çözüm deģil dimi stim![]()
Pasif olmak banlı olmak burayı takip etmeye engel değil.Ha yazamadığın için sıkılırsın o ayrı![]()
İyi devam et mutlu et ozaman![]()
attım kuzum bakalım daha ses seda yok![]()
haklısın kuzumHerkes kendine yakışnaı yapacaktır kuzum![]()
İyi devam et mutlu et ozaman![]()
Ben de iptal ettirdim,2 güne döndüm.
Arkamdan laf edenler olmuş,geldim ben de saydırdım,3 gün de öyle ban yedim.![]()
ahahah manyakbide güzel güzel anlatıyor
Olmuyor değil mi alışkanlık olmuş artık![]()
Neymiş o hacı :26:
arkadan kimse laf etmez umarım benim ya ederlerse de geri dönerim yani zaten.Ben de iptal ettirdim,2 güne döndüm.
Arkamdan laf edenler olmuş,geldim ben de saydırdım,3 gün de öyle ban yedim.![]()
Ama dönüşüm kutlandı hacı görmeliydin.![]()
arkadan kimse laf etmez umarım benim ya ederlerse de geri dönerim yani zaten.