- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 469
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #9.261
O değil de Rengo da Bade de sınava kadar pasif olcakmış.
Kıdemin hangi konuda onuda bi açıkla litfen
Baktılar ki potansiyel varhortum reklamalarıda bekliyorum tez zamanda
Sencegeyikte ne de olucak çok yanlış anlıyosun beni çok
bade de mi gidiyo
bana hiç söylemedi:26:
Hortumu bende bekliyorum
bade de mi gidiyo
Sen tutmuşun ya onu kal diye la.Ama gidebilirim dedi.:26: Geyikte çok kalıyoz ya.
ha evet ama o eskidendi bir ara gidicem diyordu üstünden zaman gecti onun şimdiki olay değilki o:26:
hortumcu stifantağzi dünyamız geniş anacım bizim gazozlar merdivenler hortumlar mübarek tesisatçı gibiyiz
Benimde hiç haberim yoktu :44:
bade de mi gidiyo
Bilmiyom hacı ben geriden takip ediyom.
Sana şöyle bi öneriyle geliyorum gündüz hiç girme dersini çalış napıyosan yap gece 11 12 gibi bakaç saatliğine gir hem dersten kafan şişer boşaltmış olursun gecede soru çözücek dilsin ya :26:
Sana şöyle bi öneriyle geliyorum gündüz hiç girme dersini çalış napıyosan yap gece 11 12 gibi bakaç saatliğine gir hem dersten kafan şişer boşaltmış olursun gecede soru çözücek dilsin ya :26:
ha evet ama o eskidendi bir ara gidicem diyordu üstünden zaman gecti onun şimdiki olay değilki o:26:
Bilmiyom hacı ben geriden takip ediyom.
Haklısın güzel fikir.
Aman gidin gidin hepiniz gidin
hortumcu stibibi sana mı bulaşıyor yoksa alayım aşağı hemen
hacı gitmeden gözlerim seni korudugumu bir görsün dedim nasıl bişemiş ahahahahHayırdır nereden bu beni koruma iç güdüsü olay genelde tersten işlerdi.Ölcem mi yoksa la ömdrüm 3 ay mı kaldı
Ben öyle yapıyorum.Oluyorda hem geyikteyim hem derste bugün bin tane soru devirdim şuan burada rahatça çene çalıp hortumumu öttrürüyorum
bebekim ben uyelıgım acık olunca girmeden duramıyom
Haklısın güzel fikir.
bebekim ben uyelıgım acık olunca girmeden duramıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?